Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Rodriguez aleargă după J. Lo. Împăcarea este aproape

Alex Rodriguez aleargă după J. Lo. Împăcarea este aproape
Vineri, vestea că J. Lo și Alex Rodriguez s-au despărțit a înconjurat planeta cu rapiditate. Ulterior, cei doi au declarat public că zvonurile „sunt imprecise”, însă a fost evident că există probleme între ei. Acum, Alex Rodriguez aleargă după J.Lo și se pare că împăcarea este aproape.

Noi vești despre posibila despărțire a anului ies la iveală. Alex Rodriguez aleargă după J. Lo, în încercarea de a repara relația. Vestea despărțirii a venit vineri, atunci când surse apropiate cuplului au afirmat că Rodriguez se află în Miami, iar Lopez în Dominicană, la filmările pentru noua peliculă în care va juca.  Prietenii apropiați au spus, de asemenea, că relația lor era problematică de ceva vreme. 

Ulterior, Jennifer Lopez și Rodriguez au dat un anunț comun prin care au spus că informațiile despre despărțire sunt „imprecise”. De asemenea au transmis că pur și simplu au „de rezolvat” câteva lucruri. Vestea tristă a venit la doi ani după ce Alex a cerut-o în căsătorie pe Jenny, într-o propunere romantică de plajă. 

Conform surselor, avocații ar lucra de aproximativ o săptămână ca să descurce „ițele” averii pe care o dețin cei doi în comun. Mai exact, este vorba de vila din Miami în valoare de 33 milioane de dolari, un lanț de cafenele în valoare de 11 milioane de dolari, dar și acțiuni comune în valoare de 80 de milioane de dolari la compania de welness „Hims & Hers”. 

Alex Rodriguez aleargă după J. Lo. S-a dus după ea în Republica Dominicană

Alex Rodriguez aleargă

Ieri, Alex Rodriguez a plecat în Republica Dominicană pentru a fi alături de logodnica Jennifer Lopez, după ce cuplul a anulat zvonurile că și-au încheiat recent logodna.

Pe Instagram, A-Rod, în vârstă de 45 de ani, a împărtășit un clip de pe balconul său din Caraibe și a scris: „O zi de luni fericită. Săptămână nouă. Zi nouă. Înainte. În sus.” Fostul jucător de baseball a dat tag către Jennifer Lopez în postare. Actrița a filmat noul său film Shotgun Wedding în Republica Dominicană. S-ar părea că cei doi sunt pe cale să se împace. Asta dacă judecăm după mesajele transmise  și gestul făcut de Rodriguez. 

Foto: Instagram

Marius Manole: „Toată viața am trăit pe datorie”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre