Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Morodan din Anglia. Momente copy-paste după faptele româncei noastre. Iată ce a putut face o vedetă TikTok!

Ana Morodan din Anglia. Momente copy-paste după faptele româncei noastre. Iată ce a putut face o vedetă TikTok!
„Contesa internetului” Ana Morodan a ajuns să ceară ajutor de specialitate după ce, în aceeași zi, a fost surprinsă la volan, de mai multe ori, sub influența alcoolului și al substanțelor interzise.  „Regina Bee” din Marea Britanie, cam același gen de vedetă de pe TiKkTok a comis-o la fel de „elegant”.

O influencer TikTok „scăpată de sub control” și-a transmis în direct arestarea din momentul în care a fost surprinsă beată la volanul mașinii sale în fața unui magazin. A făcut circ în toată regula, inclusiv a abuzat polițistul care a arestat-o, insultându-l grav.

Priya Sahi, cunoscută sub numele de Queen Bee („Regina Bee”) pe site-ul de socializare, a fost găsită în stare de ebrietate în Audi-ul ei parcat în fața unuia dintre magazinele supermarketului din Swindon, în octombrie anul trecut. Queen Bee are sute de mii de urmăritori și milioane de like-uri pe populara platformă de socializare TikTok, unde este faimoasă pentru că își împărtășește opiniile, uneori controversate. Interacționează cu publicul său în transmisiuni live regulate,  vorbind un amestec de engleză și punjabi. În multe dintre videoclipurile sale apare dansând în timp ce poartă costume salwar sau ținute sumare.

Insulte la adresa polițistului

Influenserița, în vârstă de 29 de ani, a fost scoasă din mașină și încătușată în timp ce striga: „Nu am cheile în contact, nu am cheile în contact. Am voie să parchez și să beau. Nu conduc, așa că de ce mă arestați?”. Livestream-ul ei de pe TikTok a transmis întreaga arestare și a atras atenția a 100.000 dintre urmăritorii ei.

Înregistrarea video o arată pe Sahi spunându-i polițistului Marcin Kozak, de origine poloneză, că nu l-a înțeles. „Învață engleza, tu europeanule, orice ai fi”, se aude în înregistrare. Sahi, din Swindon, Wiltshire, a mai fost arestată pentru o infracțiune de tulburare a ordinii publice. Polițistul cu care avea ea treabă lucra alături de oamenii legii din Wiltshire începând cu anul 2018 ca prim ofițer polonez de sprijin comunitar.

Vineri, la Curtea de Magistrați din Swindon, vedeta TikTok a pledat vinovată la acuzația de infracțiune rasială agravată în temeiul Secțiunii 4A a Legii privind ordinea publică. Procurorul a amintit că vedeta TikTok are o condamnare anterioară pentru agresiune cu circumstanțe rasiale agravate, care datează din 2015.

Într-o declarație, polițistul Kozak a declarat că, în urma ironiilor continue ale lui Sahi cu privire la naționalitatea sa și la accentul său, el „nici măcar nu se simțea om în acel moment”. El a adăugat: „Sunt un ofițer în activitate și cetățean polonez. A fost nevoie de multă muncă și curaj pentru a deveni ofițer de poliție, a trebuit să dovedesc că vorbesc suficient de bine engleza și să trec testele; lucrez exact după aceleași criterii ca și colegii mei britanici. Și aproape în fiecare zi sunt supus unui fel de comentariu depreciativ din cauza filmării”.

Cu ce condamnare s-a ales vedeta TikTok

Sahi a fost condamnată pentru că a refuzat verificarea alcoolemiei. Ea a apărut în instanță a doua zi, după ce a fost arestată preventiv peste noapte. Într-un incident complet diferit, ea a fost arestată sub suspiciunea de conducere sub influența alcoolului, dar, din nou, a refuzat să sufle în alcooltest. Ulterior, ea a recunoscut acuzația. Drept urmare, Sahi execută în prezent două interdicții de conducere concomitente și a acumulat amenzi în valoare de sute de lire sterline.

Queen Bee a fost condamnată de două ori

Avocatul apărării, Sandeep Kaushal, a declarat că clienta sa îi cere scuze polițistului Kozak. El a spus că se simte „jenată” de ceea ce a spus și speră că scuzele sale pot fi transmise mai departe. El a declarat în fața instanței că Sahi trecea printr-o „perioadă traumatizantă” și că se afla într-o „stare de frustrare”, explicându-și gândurile în direct pe TikTok, în timp ce ofițerii de poliție îi înconjurau mașina.

Când au arestat-o, ea ar fi „scăpat complet de sub control”, a adăugat Kaushal. El a spus că tânăra este mamă singură pentru fiul ei de trei ani și că ia medicamente pentru depresie postnatală și anxietate. Din cauza resurselor sale materiale limitate, magistrații i-au impus o amendă de 80 de lire sterline. Ea trebuie să plătească, de asemenea, 85 de lire sterline costuri și o suprataxă de 32 de lire sterline, arată Daily Mail.

Sursa foto: capturi TikTok

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre