Simona Ionescu / Redactor Șef

Anastasia Soare și Oprah Winfrey, celebrate de vedete cu greutate in vila romancei – Imaginile momentului

Anastasia Soare și Oprah Winfrey, celebrate de vedete cu greutate in vila romancei – Imaginile momentului
Revenim la știrea pe care am dat-o ieri, ca sa vă prezentăm mai multe fotografii de la petrecerea „reginei sprâncenelor” din Beverly Hills.

Așa cum am arătat, cea mai bogată româncă a organizat o mare petrecere pentru a aniversa împlinirea primului sfert de secol al afacerii ei care a rescris  și revoluționat estetica sprâncenelor în lume. Cine și-ar fi imaginat, cu decade în urmă că prin mâinile arhitectei constănțene care a plecat în America să se facă cosmeticiană vor ajunge toate vedetele momentului?!

Clientele Anastasiei Soare sunt una și una: Oprah, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Kris Jenner, Priyanka Chopra, Jessica Alba, Sharon Stone, Sofia Vergara, Cindy Crawford, Heidi Klum, Maria Menounos, Norvina. Au fost cu zecile, vedetele care au răspuns invitației celebrei românce. „Sunt nespus de onorată și uimită să le numesc prietene pe aceste femei remarcabile, talentate și puternice”, a scris aceasta pe contul ei de Instagram. Anastasia Soare și-a răsfățat oaspeții cu trufe, cocktailuri speciale și caviar.

Anastasia Soare a revoluționat estetica mondială a sprâncenelor

Esteticianul plecat din România, arhitect la bază, a devenit peste Ocean artist al sprâncenelor și folosește o ecuație de modelare a sprâncenelor bazată pe „secțiunea de aur” (n.r. – Golden Ratio), pe care a învățat-o în școală. Folosind formula, a schimbat la propriu structura facială a vedetelor și a milioane de oameni. Pentru care vedetele beneficiare sunt mai mult decât recunoscătoare.

Tehnica ei abilă și abordarea revoluționară au fost transpuse în Anastasia Beverly Hills, un brand de frumusețe care a început cu sprâncenele, dar a ajuns să domine fiecare categorie de machiaj. Aflat în al 25-lea an de existență, acesta a lansat produse iconice precum Dip Brow, Brow Wiz și Brow Freeze, menite femeilor care doreau să își retușeze sprâncenele acasă.

„American dream” la 32 de ani

Conform celui mai recent top Forbes, Anastasia Soare se regăsește în topul  celor mai bogați români, fiind prima dintre femeile miliardare.

Născută la Constanța, Anastasia Balamaci și-a început „ucenicia” în atelierul părinților. Aici a luat primul contact cu stilul, și a înțeles primele noțiuni despre proporții. Apoi a studiat  arhitectura, ingineria, desenul și matematică, a învățat despre șirul lui Fibonacci și despre secțiunea de aur, așa cum le găsim aplicate în natură, dar și în corpul uman. Îmbinând talentul artistic și cunoștințele tehnice, Anastasia s-a pregătit ca estetician în România, înainte de a pleca în California.

Anastasia Soare și-a construit imperiul de la zero. Avea 32 de ani când a ajuns în SUA și a reușit să se angajeze într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills, cu toate că nu vorbea limba engleză. Timp de doi ani, bonus la serviciile  pentru care era angajată, le pensa gratuit pe cliente.

Foarte rapid tânăra româncă a ajuns să fie căutată pentru că avea propria tehnica de aranjare a zonei sprâncenelor. Cu ajutorul clienților fideli tehnicii ei, Anastasia a deschis primul ei salon în 1997, pe Bedford Drive în Beverly Hills. Acesta a fost numit Anastasia Beverly Hills. Succesul înregistrat de acest prim salon a dus la deschiderea celui de-al doilea în Brentwood California, în 2010.

„Ethosul nostru este că frumusețea este despre echilibru și proporții – nu despre perfecțiune. Acest lucru a început cu dezvoltarea Tehnicii Golden Ratio: trei pași care adaptează sprâncenele la fața și structura osoasă unice. Sprâncenele personalizate sunt instantaneu mai măgulitoare, dar într-un mod în care nimeni nu poate identifica exact ceea ce este diferit. Arcurile bine conturate și umplute vă fac să păreți alertă, odihnită și chiar să luați ani de pe față”, a declarat Anastasia Soare pentru revista Grazia.

Dublă aniversare în sufrageria celei mai bogate românce

Cu ocazia petrecerii pe care a dat-o în vila sa, Anastasia Soare nu a ratat momentul pentru a face câteva imagini „de grup” cu toate vedetele alături, în spatele mesei opulente. „Femeilor extraordinare pe care am avut norocul să le numesc prietenele mele timp de 32 de ani, care m-au susținut în călătoria mea de a construi @anastasiabeverlyhills (ABH) în ceea ce este astăzi – le împărtășesc recunoștința și dragostea mea nesfârșită.

Pe măsură ce sărbătoresc piatra de hotar a 25 de ani de ABH – de la început ca estetician în Los Angeles, până la înființarea propriului meu salon în Beverly Hills, până la punctul în care am parteneriate cu comercianții cu amănuntul astfel încât produsele ABH să poată fi vândute în toată lumea – vă mulțumesc pentru că mi-ați dat o șansă, pentru că m-ați susținut și pentru că m-ați încurajat să muncesc din greu pentru a-mi realiza cele mai îndrăznețe vise.

Prietenia voastră înseamnă mai mult decât ar putea spune vreodată cuvintele – și știu că sunt atât de multe lucruri grozave pe care le putem realiza cu toții când suntem alături de prietenii noștri”, a scris Anastasia Soare într-una din postările sale de pe Instagram.

A fost o dublă aniversare acasă la Anastasia Soare. Celebra Oprah și-a celebrat totodată ziua de naștere. „La mulți ani Oprah! „TU însemni lumea pentru lume” așa cum a spus Sharon Stone aseară!!!”, a dezvăluit celebra româncă

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre