Mic dejun cu Sharon Stone. Vedeta împărtășește rețeta de „oeufs en cocotte”

Mic dejun cu Sharon Stone. Vedeta împărtășește rețeta de „oeufs en cocotte”
Aceasta este o cale rapidă pentru a prepara un mic dejun simpatic. Veți impresiona cu siguranță dacă îl pregătiți pentru cineva drag.

Sharon Stone este înnebunită după acest mic dejun. Îi place așa de mult încât, deseori îl prepară ea însăși, dimineața, pentru cei dragi ei, și pentru ea, bineînțeles. E atât de simplu!. Vedeta de la Hollywood a decis să îi învețe și pe alții cum să mănânce sănătos, gustos și frumos dimineața. Ea a distribuit pe rețelele sociale rețeta de ouă la cuptor sau oeufs en cocotte cu care se menține în formă prin aportul matinal de nutrienți și proteine.

Ingrediente pentru două porții de ouă la cuptor sau oeufs en cocotte

-2 linguri de unt înmuiat, împărțit

-4 ouă mari

-4 linguri de smântână, împărțite

-4 linguri de brânză de capră cu ierburi, împărțite

-sare de mare, după gust

-piper negru proaspăt măcinat, după gust

-2 linguri de ulei de chili

-2 linguri de arpagic proaspăt, tocat mărunt

-2 linguri de roșii uscate la soare, tocate mărunt

-pâine prăjită, pentru servire

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Întindeți untul înmuiat pe fundul și pe părțile laterale a două ramekere. Dacă nu aveți, folosiți orice recipient care poate intra la cuptor, cu capac, și un diametru de maxim 12 cm în bază. Spargeți două ouă în fiecare ramekin. Împărțiți smântâna și brânza de capră cu ierburi în jumătate și adăugați în fiecare vas.

Puneți vasele într-o tavă de copt cu laturile înalte. Turnați aproximativ 4 căni de apă clocotită în vasul de copt, până când aceasta ajunge la jumătatea pereților vaselor. Dacă formele tale au capace, pune-le. Dacă nu, acoperiți întreaga tavă de copt cu folie de aluminiu.

Coaceți timp de 15-20 de minute, sau până când ouăle ajung la gradul de coacere dorit. Dacă doriți gălbenușuri moi, curgătoare, agitați puțin formele pentru a verifica gradul de coacere – ar trebui să pară ușor închegate, dar încă să tremure.

După ce ouăle sunt gata, îndepărtați capacele de la ramekere și asezonați cu sare și piper. Se acoperă cu ulei de chili, arpagic și roșii uscate la soare. Scufundați pâinea prăjită în ouă pentru un mic dejun delicios, cu ouă cremoase, recomandă Sharon Stone de pe pagina ei de Instagram, citând-o pe bloggerița culinară Alexa Santos.

Sursa: Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexa Santos (@alexawhatsfordinner)