Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra trăiește un mare regret.  Are legătură cu soțul ei, Cătălin Măruță

Andra trăiește un mare regret.  Are legătură cu soțul ei, Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu mai bine de 14 ani, au doi copii superbi, iar pentru fanii lor sunt un exemplu de familie fericită. Nimeni nu ar crede că, între cei doi, ar putea exista probleme.

Realitatea însă e alta. Andra chiar trăiește un mare regret, în viața de familie, iar acesta are legătură cu soțul ei, Cătălin Măruță. Recent, artista a făcut o serie de dezvăluiri copleșitoare în legătură cu marele regret al vieții ei.

Andra este una din cele mai cunoscute artiste din România. Ea a  cu notorietatea în România și multă lume merge la concertele artistei. Recent, ea a făcut dezvăluiri în legătură cu ce s-a întâmplat în spatele scenei, la superbul ei concert de la Sala Palatului. A fost un eveniment fulminant, de care soțul ei s-a ocupat până în cele mai mici detalii. Chiar și așa, Andra are un mare regret. Iar acum nu s-a mai oprit și l-a dezvăluit lumii.

Andra trăiește un mare regret în legătură cu soțul ei

„Am un regret, că nu i-am mulțumit pe scenă! Ăsta e singurul meu regret. Am uitat să-i mulțumesc lui. În fiecare seară timp de două luni a stat…Eu și cu David adormeam, iar el până la un trei-patru dimineața stătea numai pe mail-uri. Jur! A fost o perioadă nu grea, ci foarte grea pentru el!, a spus Andra Măruță într-un clip postat pe TikTok, referindu-se la perioada dinaintea unui concert al său de la Sala Palatului.

@andraFamilia mea❤️ Va iubesc!♬ sunet original – Andra


Nu am știut foarte multe lucruri, le-am aflat abia după. Și mi s-a părut extraordinar că a putut să țină departe de mine lucrurile aste care s-au întâmplat, ba că s-a ars un bec, ba că nu știu ce apicat. Toate lucrurile astea le-am aflat abia după concert”.

Andra și Cătălin Măruță, un cuplu ocupat și îndrăgostit

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în anul 2008. Ei au împreună doi copii, elevi deja, Eva și David. Viața lor de familie este frumoasă, dar nu chiar ușoară. Să ne gândim numai că soțul ei, Cătălin Măruță prezintă de luni până vineri emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV. În același timp, acesta moderează și unele evenimente private. Pe de altă parte, Andra merge la concerte sau petreceri aproape în fiecare weekend.

„Indiferent cât de ocupați am fi, indiferent cât de departe am fi unul de celălalt într-un weekend, facem tot ce este posibil să ajungem acasă. Dimineața, la ora 7.30, ducem împreună copiii la școală. Andra poate are mai mult timp după-amiaza cu ei, eu, poate în weekend, când ea are evenimente. Așa că, întotdeauna găsim timp”, a povestit Cătălin Măruță.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre