Simona Ionescu / Redactor Șef

Special RV. Andreea Berecleanu, înainte să se mărite cu soțul doctoriței Mihaela Bilic: „Dacă ai nevoie de un prieten, mergi la Mihaela!”

Special RV. Andreea Berecleanu, înainte să se mărite cu soțul doctoriței Mihaela Bilic: „Dacă ai nevoie de un prieten, mergi la Mihaela!”
Incredibil dar adevărat! Andreea Berecleanu, fostă Zaharescu, actuala soție a chirurgului estetician Constantin Stan de la Bacău era bună prietenă cu fosta soție a acestuia, celebra nutriționistă Mihaela Bilic.

Pe vremea când Mihaela Bilic era căsătorită cu Constantin Stan, Andreea Bercleanu, măritată și ea cu jurnalistul Andrei Zaharescu, mergea acasă la familia Stan, la Bacău. Totodată, Andreea Berecleanu spunea, în 2011, că este foarte bună prietenă cu Mihaela Bilic.

Andreea Berecleanu: „Ochii jucăuși ai Mihaelei m-au întâmpinat cu prietenie când i-am călcat pragul casei”

În anul 2011, Mihaela Bilic a publicat a doua ediție a cărții de nutriție, „Slăbesc, deci mă abțin”. Prefața cărții a fost scrisă de Mihaela Rădulescu, care a reușit să dea jos, cu ajutorul Mihaelei Bilic, 32 de kilograme, acumulate în timpul sarcinii. De asemenea, pe spatele cărții sunt mai multe impresii ale unor vedete, despre Mihaela Bilic. Vedetele care au oferit recenzii sunt Teo Trandafir, Loredana Groza, Andreea Raicu, Oana Cuzino și…. Andreea Berecleanu.

Toate vedetele, cu excepția Andreei Berecleanu, s-au limitat în a scrie în recenziile lor strict experiența medic-pacient pe care au avut-o cu doctorița și descriu, pe scurt, cum au reușit ele să slăbească.

Singura ca a simțit nevoia să detalieze mai mult a fost Andreea Berecleanu. „Dacă ai nevoie de nutriționist, mergi la Mihaela Bilic! Dacă ai nevoie de un prieten, mergi tot la Mihaela! Ochii jucăuși de copil m-au întâmpinat cu prietenie de îndată ce i-am călcat pragul casei. Oare cum pot acești ochi să știe atâta carte? Ajungi la Mihaela și te așezi ca pe arcuri pe un scaun în așteptarea unui program drastic de schimbare a apucăturilor alimentare de-o viață sau de-o vreme, dar te relaxezi în primul minut de conversație. De la Mihaela pleci cu stomacul gol, dar cu mintea plină de informații cât pentru o viață (…)”, a scris Andreea Berecleanu, despre Mihaela Bilic, la finalul cărții scrise de aceasta.

Coincidență sau nu, la scurtă perioadă de timp de la apariția cărții, Mihaela Bilic a divorțat de doctorul Stan, iar acesta s-a afișat la brațul prezentatoarei de televiziune de la Antena 1, la acea vreme, Andreea Berecleanu. Constantin Stan și Andreea Berecleanu s-au căsătorit în anul 2016, iar înainte de începerea acestei relații, prezentatoarea de televiziune a fost căsătorită timp de 15 ani cu Andrei Zaharescu, despre care s-a zvonit că ar fi înșelat-o.

De ce s-au despărțit Mihaela Bilic și Contantin Stan

Doctorița Mihaela Bilic a spus în câteva interviuri motivele pentru care ea a decis să divorțeze. Muncea mult prea mult, nu avea parte de momente de tandrețe, de plimbări sau de distracție nici vorba. Doctorița mărturisea că nu a fost niciodată în nicio vacanță cu soțul său, în ciuda faptului că aveau  o situație financiară extrem de bună.

„Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend. A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate în clinică că doctorul să fie de acord să nu opereze duminica (…) Nu știu să zic. Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas. Poate că lucrurile astea ar trebui combinat. Eu n-am avut niciun fel de regret apropo de decizie”, a povestit Mihaela Bilic în cadrul emisiunii La Măruță.

Mihaela Bilic: Andreea Berecleanu nu era genul lui

Totodată, nutriționista a spus că a aflat din presă de relația fostului ei soț cu Andreea Berecleanu și a rămas foarte surprinsă, pentru că ea credea că nu s-ar fi încadrat în gusturile lui. „A fost ciudat pentru mine…decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a mărturisit Mihaela Bilic.

În prezent, Mihaela Bilic nu se afișează cu niciun bărbat, în timp ce Andreea Berecleanu, fosta ei pacientă și prietenă, este căsătorită în continuare cu fostul ei soț, Constantin Stan. Cei doi merg foarte des în vacanțe, una mai frumoasă ca alta.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre