Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin a recunoscut cine e bărbatul care s-a folosit de ea. „A fost cea mai tranșantă decizie a mea”

Andreea Marin a recunoscut cine e bărbatul care s-a folosit de ea. „A fost cea mai tranșantă decizie a mea”
A avut trei căsnicii, dar toate au eșuat. Dacă unora dintre partenerii de viață le poartă respect, există un bărbat de care Andreea Marin nu mai vrea să audă nici în ruptul capului.

Andreea Marin e o femeie care știe ce vrea de la viață și nu stă niciodată în relații toxice. Indiferent cât de mult ar suferi.

Andreea Marin a recunoscut cine e bărbatul care s-a folosit de ea. „A fost cea mai tranșantă decizie a mea”

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, Andreea Marin și-a pus sufletul pe tavă și a povestit lucruri interesante despre cele trei mariaje ale sale. Fosta zână a surprizelor i-a spus prima dată „da” lui Cristian Gheorghiță, dar cei doi și-au spus adio după șapte ani.

Însă Andreea are și acum cuvinte frumoase despre primul soț, care, susține că nu i-a greșit cu nimic. „A fost o mare dragoste. Pentru un om frumos și bun. La vreo 7 ani după aceea, faptul că ne-am despărțit a ținut de evoluția fiecăruia (…). El a plecat peste Ocean la un curs care a durat jumătate de an, 7-8 luni, în Europa, apoi 7-8 luni a făcut un master în Statele Unite.

Această despărțire a noastră, într-un moment în care eu eram prea fragedă, în același timp începând munca nebună la «Surprize, surprize», am simțit-o ca o singurătate. M-am simțit singură, nu am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine”, a spus vedeta.

Andreea nu a făcut nimic greșit în relația cu Ștefan Bănică Jr.

Viața a mers înainte și l-a cunoscut pe Ștefan Bănică care a dus-o pentru a doua oară în fața altarului și i-a dăruit-o pe minunata Violeta. Din păcate, cei doi s-au despărțit, iar sursele spun că motivul principal ar fi fost infidelitatea actorului. „Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit.

Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar, până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. (…) Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece. Am încercat să acopăr nepotrivirile și asta m-a dus în depresie, în greutatea de a trăi cu zâmbetul pe bune”, a mărturisit vedeta.

Mariajul cu Tuncay Öztürk a dezamăgit-o cel mai mult

A treia oară a crezut că va fi cu noroc, iar fizioterapeutul Tuncay Öztürk, bărbatul care îi va șterge lacrimile. Dar acesta s-a dovedit a fi omul care a dezamăgit-o cel mai mult, pentru că s-ar fi folosit de ea. „Da, în această ultimă relație s-a întâmplat lucrul ăsta. Din dragoste, îl sprijini pe celălalt, dar el exagerează, își depășește orice limită a bunului simț.

Lucrurile trebuie să fie echilibrate, într-o relație. Nu au fost echilibrate și, fără niciun regret, am pus punct. A fost cea mai tranșantă decizie a mea”, a spus Andreea Marin.

Cinci ani de iubire cu Adrian Brâncoveanu

Povestea de iubire pe care o trăiește de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu pare tot ce și-au dorit amândoi. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci i-au unit problemele, însă cei doi se iubesc parcă mai mult ca în prima zi. Chiar dacă sunt foarte discreți, recent Andreea a postat câteva fotografii cu cei doi în care pur și simplu radiază de fericire la brațul iubitului său.

„Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer”, a menționat Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre