Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrew și Tristan Tate sunt produsul traumelor din copilărie. Abuzurile tulburătoare din casa lor, dar și numărul copiilor lui Cobra, dezvăluite – Documentar Exclusiv

Andrew și Tristan Tate sunt produsul traumelor din copilărie. Abuzurile tulburătoare din casa lor, dar și numărul copiilor lui Cobra, dezvăluite – Documentar Exclusiv
Andrew și Tristan Tate, cei doi frați cu cetățenie americană și britanică, par a fi produsul traumelor copilăriei lor. Tatăl lor a avut o atitudine tiranică, iar mama lor ar fi asistat la abuzuri. Andrew Tate, fiind cel mai mare dintre cei trei frați, a avut cel mai mult de suferit.

DOCUMENTAR EXCLUSIV. Când primul copil al savantului în șah Emory Tate s-a născut, acesta și-a canalizat toată energia ca să-l facă o versiune mai bună a lui.

Din păcate, fiul, Emory Andrew Tate Jr. nu s-a ridicat la nivelul tatălui în sportul minții, șahul, chiar dacă la vârsta de 3 ani concura cu adolescenți de 15-16 ani.

CITEȘTE ȘI: Viața de film a tatălui fraților Tate. Savantul Emory Tate a vrut alt viitor pentru Andrew și Tristan – Documentar Exclusiv

Totodată, tatăl i-a dat permanent lecții despre viață, dorind să-l transforme „într-un adevărat bărbat”. În acest sens, șahistul i-a exemplificat permanent, în mod nesănătos, propria relație cu mama lui Andrew. Ba chiar i-ar fi spus că divorțul lor s-a produs din cauza lui.

Toate aceste amănunte teribile au fost detaliate chiar de Andrew „Cobra” Tate în numeroasele sale interviuri și „lecții de viață” din cadrul „academiei” înființate de el online.

Momentul în care l-a tuns zero

„Tatăl meu și-a sacrificat căsnicia pentru noi (n. el și fratele său, Tristan). Au fost momente de dispută masivă între tatăl meu și mama mea din cauza educației noastre. El era atât de principial și atât de preocupat de educația noastră ca bărbați, încât și-a sacrificat căsnicia cu mama. Pentru noi, da.

O să vă dau un exemplu rapid, o să vă spun unul foarte bun: Ei erau încă împreună când ne-am mutat în Anglia (n. mutare survenită din cauza problemelor financiare). Tatăl meu a rămas în America și a venit în vizită, iar mama ne-a spus cu câteva zile înainte să vină tata să ne ducem să ne tundem.

Eu aveam vreo 12 ani sau așa ceva. Ne-am dus la coafor, însă frizerul nu era cel la care obișnuiam să mergem. Când m-am întors acasă, mama a zis că nu-i place cum m-am tuns. Că m-am tuns greșit, urât.

Repet, aveam doar 12 ani.

Da, m-a tuns pe dos, i-am spus.

Când a venit tata acasă, abia venise de două ore, mama i-a spus și lui că nu-i place cum m-a tuns frizerul, iar eu am aprobat, spunând la rândul meu că nici mie nu-mi place cum sunt tuns.

În acel moment tata și-a pierdut cumpătul și i-a spus mamei: Te-am lăsat aici cu băieții mei și tu îi înveți să-și facă griji despre cum sunt tunși?! Ce fel de bărbați vor ajunge dacă ei își fac griji despre freza lor?

Când vor deveni bărbați freza nu o să conteze!, a spus el.

Mama a insistat că nu îi place cum sunt tuns și de aici s-a iscat un scandal monstru. Mama l-a dat afară din casă în ziua următoare.

Tata m-a sunat la scurt timp după ce a plecat din casă și mi-a zis că nu mai poate veni acasă, pentru că mama nu-l vrea acolo, și că vrea ca eu să merg până la el. M-am dus și am plecat împreună direct la frizer.

Aveam doar 12 ani… A fost o experiență foarte traumatizantă…

Mi-a zis: O să înțelegi când o să fii mare.

Și m-a ras pe cap.

Nu am vrut să fiu chel, dar el mi-a zis: Ascultă! Ai 12 ani, ești un copil. Nimănui nu-i pasă de părul tău.

Când m-am întors acasă mama a înnebunit de nervi.

A povestit tuturor această întâmplare, atunci și până în ziua în care tata a murit. Povestea tuturor cât de nebun e, că a tuns copilul zero…

Dar tata mi-a spus atunci că o să văd că atunci când o să fiu mare, societatea va avea multe așteptări de la mine, însă ultima pe listă este felul în care îți faci freza”, a povestit Andrew Tate, apreciind lecția oferită de părintele său ca fiind una care l-a schimbat în bine.

De atunci, Andrew Tate a ales să se radă pe cap tot timpul.

O altă lecție: depășirea fricii de întuneric

Andrew Tate și-a mai uimit odată discipolii online cu o amintire șocantă din copilărie.

Andrew Tate, 3 ani, jucând un meci de sah cu fratele său, Tristan. Presa l-a considerat o speranță a jocului minții.

Avea mai puțin de 7 ani, când a mers în vizită la un prieten. Acesta avea o lampă de veghe în cameră, deoarece îi era frică de întuneric.

Întors acasă, micul Andrew a cerut părinților să-i fie pusă și lui o lampă de veghe în cameră, deoarece și el se teme de întuneric.

Emory, tatăl său, a reacționat foarte spontan și dur la auzul cerinței și a decis să-l azvârle pe copil în camera lui, cu lumina stinsă, ușa încuiată și în întuneric total.

„Am țipat și am plâns terifiat până a doua zi dimineața”, își amintea Cobra Tate. Nici această experiență nu o consideră anormală, deoarece, spune el, s-a vindecat astfel de teama de întuneric.

Adevărul despre copiii lui Andrew Tate: are patru!

Dacă punem cap la cap declarațiile lui Andrew și ale lui Tristan Tate, doar unul dintre ei a ales să urmeze fidel pașii tatălui. Acela este Andrew. În special în ceea ce reprezintă rolul său de tată.

Un lucru pe care puțini îl cunosc, dar care a fost recunoscut de fostul kickboxer, este că are nu mai puțin de patru copii, cu femei diferite.

Nu este un tată prezent, însă se ocupă financiar de ei și cu sfaturi de genul celor primite la rândul său, de la Emory Tate.

Tristan în schimb e mai sensibil și mai implicat în creșterea singurului său copil, recunoscut oficial. Fostul polițist Bogdan Stancu, cel care îi asigura paza, a spus că știe de doi copii, unul al lui Andrew, unul al lui Tristan, pe care frații îi vizitau permanent.

CITEȘTE ȘI: Începe scandalul între femeile lui Tate. O prezentatoare TV rupe tăcerea: „Da, cu mine are singurul lui copil”, dar se pare că mai există urmași!

Andrew și Tristan au și o soră cu care au întrerupt legătura în urmă cu mai mulți ani. Ea profesează ca avocat, iar conduita celebrilor ei frați, cercetați acum pentru viol și trafic internațional de persoane, i-ar fi putut ruina cariera.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre