Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiatul Clejanilor, sclavul cazinourilor. A pierdut 250.000 de euro într-o seară

Băiatul Clejanilor, sclavul cazinourilor. A pierdut 250.000 de euro într-o seară
A crezut că poate face ce vrea în viață, dar aceasta s-a răzbunat. Fulgy, băiatul Clejanilor, a pierdut 250.000 de euro la cazinou într-o seară.

O perioadă nimeni nu a mai știut nimic de Fulgy, băiatul Clejanilor. Cum a reușit acesta să pierdă 250.000 de euro la cazinou într-o seară.

Băiatul Clejanilor, sclavul cazinourilor. A pierdut 250.000 de euro într-o seară

Părinții i-au cântat marelui Johnny Depp, dar fiul lor a risipit tot ce au strâns. Viorica și Ioniță de la Clejani au trecut prin momente cumplite cu Fulgy care, o bună perioadă de timp, n-au putut să-l mai strunească.

Băiatul o luase pe drumuri greșite, s-a drogat, a luat bani cu împrumut de la cămătari și ca tacâmul să fie complet, a pierdut mulți bani la cazino. Dar a avut un mare noroc. A fost internat la o clinică de specialitate din Spania și și-a revenit.

„Tata îmi spunea să nu mai consum droguri

Invitat la emisiunea lui Dan Capatos, Fulgy și-a pus sufletul pe tavă și le-a povestit românilor toate lucrurile urâte pe care le-a făcut, de care acum nu e deloc mândru.   “Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa. Adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție…

Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino. Am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară. Cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie”, a declarat fiul Clejanilor.

Pe de altă parte, acesta a mărturisit că l-a durut mult faptul că nu a avut un prieten care să-i fie alături și să-i dea un sfat bun. “Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne. N-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea”, a mai spus Fulgy.

Sursă foto: viva.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre