Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiatul dinamovistului Cristi Borcea e fan Messi. Mama lui, Valentina Pelinel, i-a făcut un tort aniversar de neuitat

Băiatul dinamovistului Cristi Borcea e fan Messi. Mama lui, Valentina Pelinel, i-a făcut un tort aniversar de neuitat
Băiatul cel mic al lui Cristi Borcea a avut parte de cea mai frumoasă aniversare. Cel mic a împlinit zilele trecute șapte ani, iar părinții i-au făcut o surpriză extraordinară.

Petrecerea unde au fost invitați prieteni și colegi de-ai lui Milan a avut loc în Drumul Taberei, la Aquaparc, proprietatea părinților.

Milan a fost în culmea fericirii când a văzut tortul

Valentina Pelinel a avut grijă ca celor mari și celor mici să nu le lipsească absolut nimic, așa că a pregătit platouri cu toate bunătățile, spre bucuria copiilor. Senzația momentului a fost bineînțeles tortul, cu adevărat spectaculos. Pentru că micuțul Milan e fan Messi, acesta l-a avut în vârf pe celebrul jucător, iar băiatul a fost extrem de fericit.

Nimic nu se compară cu bucuria din ochii unui copil

Cristi Borcea, îmbrăcat la patru ace

Valentina Pelinel și Milan au ales ținute casual. Fostul fotomodel a optat pentru o fustiță scurtă, colorată, care i-a scos în evidență formele perfecte și o cămașă galben pal. Cristi Borcea a fost la fel de elegant cum i-a obișnuit pe toți, cu o pereche de pantaloni roșii, o cămașă în alb și albastru și un sacou bleu.

Valentina și Cristi ar face orice pentru copiii lor

Iar la butonieră a avut o batistă galbenă, ca să se asorteze cu femeia vieții lui. Milan a fost îmbrăcat tot în alb, iar gemenele au strălucit în rochițe la fel, bleu cu inserții aurii și sandale aurii.

Copiii au făcut tot ce le-a poftit inima

Cei mici au jucat fotbal, s-au distrat cu o animatoare de jocuri, Albăstrica, dar n-au ratat ocazia să se bălăcească în piscină, să facă baloane de săpun și să privească spectacole, așezați pe scaune în formă de mingi de fotbal.

Milan și surorile lui, fascinați de scamatorie

Milan s-a jucat până a adormit

Milan a fost foarte fericit pentru că a primit multe cadouri, s-a distrat alături de prieteni și, în final, de la atâta oboseală, a adormit… Valentina și Cristi sunt foarte mândri de Milan, care este un copil foarte cuminte și extrem de pus pe șotii, reușind să le aducă zâmbetul pe buze celor de vârsta lui, dar și celor mari. În plus, e foarte bun la matematică, face calcule spectaculoase, dar și un bun înotător. De aceea, merită tot ce e mai bun de la celebrii săi părinți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre