Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiatul lui Stefan Bănică, la sala de forță cu mama

Băiatul lui Stefan Bănică, la sala de forță cu mama
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică sunt cei mai fericiți părinți, pentru că au o minune de copil. Dacă până acum l-au ținut ascuns de ochii curioșilor, recent micuțul a putut fi văzut la sală cu mama.

Chiar dacă își țin băiatul departe de viața publică, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică mai fac rabat de la regulă. Unde a fost cel mic cu mama.

Băiatul lui Stefan Bănică, la sala de forță cu mama

Lavinia Pârva și-a făcut fanii cu adevărat fericiți. Vedeta a postat un video în care apare la sală, alături de fiul său. În acest filmuleț, internauții au putut să-l vadă pe cel mic în toată splendoarea, cum este foarte atent la mama lui care face tot ce poate pentru a-și păstra silueta de invidiat.  „Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…) În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine.

Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. (…) Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea, da. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine. Mă inspiră foarte mult Alexandru”,  spunea Lavinia cu puțin timp în urmă la un post de televiziune.

Alexandru este încântat de pian

Pentru că așchia nu sare departe de trunchi, micuțul Alexandru este foarte încântat de pian și este foarte posibil să calce pe urmele părinților săi.  „De dormit doarme, de mâncat mănâncă, uneori mai face și mofturi. E mofturos, da. Îi place foarte mult să se joace cu aspiratorul, să dea cu mătura.

Are o ureche muzicală foarte bună. E și normal pentru că a ascultat muzică de când era în burtică. Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara. Este un copil foarte vesel. (…) Pandemia asta cumva ne-a ajutat pentru că am stat foarte mult împreună alături de el. Între ei doi este o legătură foarte puternică”, a spus, emoționată, artista.

Sursă foto: libertatea.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre