Simona Ionescu / Redactor Șef

Ben Affleck nu poate sta departe de Jennifer Lopez. Cum au fost surprinsi cei doi

Ben Affleck nu poate sta departe de Jennifer Lopez. Cum au fost surprinsi cei doi
Ben Affleck a demonstrat că nu poate sta departe de Jennifer Lopez. Actorul a vizitat-o pe cântăreață la Miami. Cei doi au fost surprinși de către paparazzi în intimitatea căminului.

Jennifer Lopez l-a vizitat pe Ben Affleck la Los Angeles săptămâna trecută. După escapada din Montana, cântăreața a ținut legătura cu fostul logodnic și surse apropiate lor au declarat că cei doi vorbesc prin mesaje zilnic. Deși Ben Affleck și-a stabilit clar prioritățile, iar copiii săi sunt pe primul loc, acum a demonstrat că nu poate sta departe de Jennifer Lopez. 

De asemenea, un apropiat al cântăreței a declarat că Jennifer este entuziasmată de toată situația și că, deși „iau lucrurile ușor”, nu se poate dezlipi de Ben. „A fost întotdeauna obsedată de Ben. Întotdeauna s-au iubit foarte mult”. 

Ben Affleck nu poate sta departe de Jennifer Lopez. S-a dus după ea la Miami 

Cea mai recentă escapadă a celor doi a fost în Miami în weekend, acolo unde Jennifer lucrează la unul dintre proiectele sale. Ben și Jennifer au fost surprinși de paparazzi într-o reședință privată, pe balcon. Amândoi îmbrăcați lejer, au ieșit pe rând să admire peisajul. În timp ce Jennifer era cu ochii în telefon, îmbrăcată într-o rochie lejeră de vară, Ben savura un pahar de băutură. Ulterior, Jennifer a intrat în casă și a fost rândul lui Ben să se relaxeze pe balcon. 

Coincidență sau nu, Lopez a fost surprinsă gânditoare cu ochii-n telefon, iar în aceeași zi Alex Rodriguez a postat o poză criptică în care anunța că „începe un nou capitol al vieții”. Totuși, zâmbetul larg ulterior al cântăreței dă de înțeles că treaba cu Ben e destul de serioasă și că o face extrem de fericită. Momentan niciunul dintre cei doi nu a dat vreo declarație în acest sens, astfel că putem doar specula care va fi viitorul relației celor doi și dacă vor bate clopote de nuntă în viitorul apropiat. 

Foto: Page Six

Alexandra Ungureanu, de la agonie la extaz. Prin ce nenorocire a trecut artista

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre