Alexandra Ungureanu, de la agonie la extaz. Prin ce nenorocire a trecut artista

Alexandra Ungureanu, de la agonie la extaz. Prin ce nenorocire a trecut artista
E poate una dintre cele mai sensibile artiste din România și a reușit să treacă prin cele mai cumplite momente. Ce se întâmplă cu Alexandra Ungureanu.

A plecat alături de mama sa în aventura vieții: Asia Express. Dar cu ani în urmă, cântăreața a fost la un pas să o piardă.

Alexandra Ungureanu, de la agonie la extaz. Prin ce nenorocire a trecut artista

Se spune că nici o durere nu e mai mare ca cea pricinuită de pierderea părinților. Iar Alexandra Ungureanu știe ce înseamnă asta, după ce tatăl a plecat la cele veșnice cu câțiva ani în urmă. Dumnezeu însă a fost mare și i-a lăsat mama, cu care acum a plecat în cea mai frumoasă expediție: Asia Express – Drumul Împăraților.

Tata a avut cancer la colon în fază terminală, mama cancer uterin în fază incipientă”

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare.

Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit…a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a declarat Alexandra Ungureanu, în 2013.

„Mama e superbă și e un om foarte mișto”

Alexandra are și un motiv bine întemeiat pentru care a ales să meargă cu mama sa în emisiune. „Am niște tabieturi și simt că am nevoie de o nebunie. E superbă și e un om foarte mișto și sper ca lumea să o cunoască așa cum e.

Ea are temerea asta e că învățătoare, a ieșit la pensie anul trecut, îi e teamă de generațiile care se vor uita și speră să nu se facă de râs. Vom încerca să compensăm limitele fizice cu alte atuuri. Mama e în permanență în picioare, are o energie, are o agendă și nu se culcă până nu notează tot ce a avut de făcut.

O să fie foarte greu, eu cu ea mă bazez pe comunicare. Cred că e genul de om care poate să convingă pe oricine de orice”, a afirmat vedeta, în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursă foto: facebook

Recomandarile noastre