Simona Ionescu / Redactor Șef

Bill Cosby nu iese din închisoare. A pățit-o ca Dragnea: este din vina lui, spun autoritățile

Bill Cosby nu iese din închisoare. A pățit-o ca Dragnea: este din vina lui, spun autoritățile
Actorul Bill Cosby, încarcerat pentru viol, nu iese din închisoare, iar decizia este a autorităților, care spun că este vina lui. Iată și motivul deciziei ferme.

Bill Cosby a fost încarcerat în 2018, principala acuzație fiind asaltul asupra unei femei pe nume Andrea Constand, în 2004. Totodată, peste 50 de femei au depus plângeri împotriva actorului, portretizându-l ca un prădător și un violator. Acum s-a aflat că Bill Cosby nu iese din închisoare încă, deși ar fi vrut asta. Actorul a fost condamnat la minim 3 ani de detenție și maxim 10 ani. 

Un juriu din Pennsylvania l-a găsit atunci vinovat pe cel ce fusese până atunci „îndrăgitul actor Bill Cosby” de toate acuzaţiile: drogare și molestare a unei femei. Cunoscut ca tatăl iubitor din emisiunea „The Cosby Show”, unul din cele mai îndrăgite seriale ale anilor ’80, Cosby a spus că toate întâlnirile au fost consensuale. Probele aduse în fața instanței au demonstrat contrariul.

Bill Cosby nu iese din închisoare. Refuză cursurile de „Prădător violent” 

Anul 2020 a fost unul greu în detenție pentru actorul de 83 de ani. Acesta a depus cereri prin avocații săi pentru a beneficia de eliberare condiționată.  Fără succes însă, căci răspunsul a fost un vehement „nu”. Iar vina se pare că este chiar a lui Cosby, care insistă că este nevinovat și astfel refuză să participe la o serie de cursuri obligatorii numite „Cursuri pentru prădători violenți”. 

„Ni s-a adus adus la cunoștință faptul că, în ultimele luni, membrii comisiei de eliberare condiționată a statului PA s-au întâlnit cu Bill Cosby și au afirmat empatic,„ dacă el nu participă la cursurile SVP [Predator cu violență] nu va fi eliberat condiționat”, se spune într-o declarație pe rețelele sociale ale actorului. 

„Domnul Cosby și-a proclamat vehement nevinovăția și continuă să respingă toate acuzațiile aduse împotriva sa, ca fiind false, fără dovada pură a niciunei dovezi. Astăzi, domnul Cosby continuă să aibă speranța că Curtea Supremă de Stat din Pennsylvania va emite un aviz să-i anuleze condamnarea sau să-i garanteze un nou proces ”, mai arată declarația.

De asemenea, lui Cosby i s-a refuzat eliberarea condiționată din cauza unei recomandări negative făcute de Departamentul pentru corecții și a lipsei unui plan de eliberare condiționată din partea actorului, confirmă comisia de stat pentru condiționare. 

Pentru un motiv asemănător nu a fost pus în libertate nici Liviu Dragnea, joi. Magistratul de la Judecătoria Sectorului 5 a spus că Liviu Dragnea îndeplineşte fracţia de 2/3 din pedeapsă, necesară pentru a fi eliberat condiţionat, însă, din analiza coroborată a situaţiei personale a fostului lider PSD, instanţa nu şi-a format convingerea că acesta a dat dovezi temeinice de îndreptare.

Foto: Facebook

S-a dezlegat misterul atacului cerebral făcut de actorul Matthew Perry din „Friends”. E de râs!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre