Bogații își vând vilele de lux de pe Valea Prahovei. Prețurile cerute pentru „eleganță în umbra pădurii” sunt fabuloase

O serie de oferte exclusiviste au început să circule recent pe piața imobiliară, promovând vile spectaculoase din stațiuni precum Sinaia, Bușteni sau Comarnic. Proprietățile, majoritatea ascunse discret la marginea pădurii sau cu vedere panoramică – sunt promovate drept refugii de vis.
Astfel, românii bogați au început să își vândă proprietățile, în speranța că vor obține sume piperate, pe care le pot folosi în alte scopuri. Cumpărătorii au astfel ocazia de a achiziționa o astfel de proprietate, care poate fi ulterior exploatată în scop turistic și poate genera bani grei, ținând cont de prețurile din zonă.
Printre vilele scose la vânzare se numără una în Bușteni, care dispune de 11 camere. Agenția imobiliară transmite că proprietatea este racordată la toate utilitățile necesare precum curent, apă, canalizare, gaz. În plus, dispune de centrală proprie cu calorifere, AC, CATV și fibră optică. Prețul solicitat este de 567.000 de Euro.
O altă vilă „de lux” se află în Sinaia. Este promovată ca fiind „ușor accesibilă, dar suficient de izolată pentru a oferi o evadare relaxantă, casa oferă echilibrul perfect între liniște și confort”. Cei ce vor să devină proprietari trebuie să scoată din buzunar 375.000 de Euro, pentru 6 camere.
Printre cele mai scumpe proprietăți se numără o vilă în Cumpătu, Sinaia, care promite „eleganță în umbra pădurii”. Dispune de un interior de 624 metri pătrați, 6 camere și 6 băi.
„Interiorul este mobilat clasic, cu piese din lemn de culoarea coniacului, cald și odihnitor; șemineul îmblânzește iarna, ca și barul bine asortat din living. Bucătăria complet mobilată și echipată primește mulți convivi la masă, vila fiind generoasă și în ceea ce privește zona de noapte cu opt dormitoare”, se arată în anunțul de promovare. Prețul este unul pe măsura, proprietatea fiind listată la 690.000 de Euro.
Pentru unii dintre actualii proprietari, luxul de odinioară devine acum monedă de schimb. Iar pentru noii cumpărători, vilele bogaților devin invitații la un alt fel de viață – în umbra pădurii, dar cu un preț pe care puțini și-l permit. De aceea, am putea zice că la locuințele bogaților tot bogați vor trage!
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook