Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă sare la gâtul domnișoarelor care merg în Dubai: „Le văd pe toate stând pe…”

Brigitte Pastramă sare la gâtul domnișoarelor care merg în Dubai: „Le văd pe toate stând pe…”
De câte ori călătoresc în străinătate, românii pare că au o obsesie: își pozează farfuriile și le expun pe rețelele sociale. Arată lumii când de bine sunt, că mănâncă bunătăți și că plătesc mult pentru ele, deci, își permit.

Brigitte Pastramă își etalează și ea farfuriile din vacanțe. O face și acum, dar sare la gâtul domnișoarelor care merg în Dubai. Vedeta a răbufnit pe rețelele sociale după ce a fotografiat masa îmbelșugată pe care a servit-o în compania soțului ei, Florin Pastramă. „80 de lei costă tot ce este pe această masă” a dezvăluit Brigitte Pastramă în postarea sa.

Cu o cordeluță plină de perle pe cap, vedeta care se află în Dubai de mai multă vreme, le atacă frontal pe fetele care merg și ele în Dubai în city-break și se fotografiază în cele mai cunoscute și instagramabile locuri de acolo.

Brigitte Pastramă sare la gâtul domnișoarelor care merg în Dubai

„Să nu ne mințim că toată lumea care vine  în Dubai muncește un an ca să stea două zile la Adress Town și să mănânce la hotel, ca să pozeze… Le văd pe toate stând pe lună la Gal!

Măi fraților, eu n-am fost niciodată la Gal! Și haideți să vă zic sincer. Locuiesc în București și nici nu mănânc în fiecare zi la restaurante sau la braserie. Până la urmă, în familie, gătesc acasă. Am un business, nu e că nu mi-aș permite. Eu mănânc și la Dragon Mart. Și credeți-mă, e foarte proaspăt și e foarte bun. Hai să nu ne mai păcălim: strângem bani un an să facem poze c-am venit în Dubai să mâncăm la Gal sau la… Pe bune?! Despre ce vorbim? E mult mai ieftină viața aici”, a transmis, pe rețelele sociale.

Cu postările sale din ultima perioadă, Brigitte e hotărâtă să dea o lecție despre Dubai tuturor românilor care nu au ajuns încă acolo de teamă că nu aibă destui bani pentru asta. Însă ceea ce face Brigitte Pastramă în Dubai, ori de câte ori ajunge acolo, e neașteptat și nu s-a aflat decât acum. Ea merge la biserică. Comunitatea de „frați” de la Biserica Maranata din Dubai îi așteaptă mereu cu brațele deschise pe cei doi soți Pastramă.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre