Simona Ionescu / Redactor Șef

Brooke Shields oferă cele mai ciudate cadouri de sărbători: „Chiar funcționează!”

Brooke Shields oferă cele mai ciudate cadouri de sărbători: „Chiar funcționează!”
Sărbătorile de iarnă sunt momentul ideal pentru a le arăta celor dragi cât de mult ținem la ei. Vedetele nu fac excepție și pregătesc, din timp, cadouri pentru rude, prieteni și colaboratori. Unele însă au idei ciudate.

Brooke Shields oferă cele mai ciudate cadouri de sărbători. Și se mândrește cu asta. Ea distribuie cu dărnicie niște produse mentolate. Dar nu este vorba de bomboane.  Vedeta relatează pentru Page Six Style că, de sărbători, a cumpărat en-gros odorizante de toaletă pe bază de mentă, pentru a le face cadou. Vedeta e super încântată de ideea care i-a venit. „Chiar funcționează”, spune ea despre odorizantele de WC solubile.

Pe de altă parte, actrița susține că nu este deloc adepta cadourilor scumpe. Ea și-a făcut și ei însăși un cadou de Crăciun: un dressing de salată care costă 13 dolari. Dar și un set de cești de cafea cu pereți dubli. Ieftine și acestea, costă doar 25 de dolari. „Le iubesc absolut – îți mențin cafeaua fierbinte, dar nu îți ard degetele”, explică vedeta.

Brooke Shields face cadouri cu buget limitat

Între timp pentru fiicele ei Rowan, în vârstă de 19 ani, și Grier, în vârstă de 16 ani, probabil a pregătit cadouri de la brandul Skims al lui Kim Kardashian. Nici pe acestea nu va cheltui mult, cel mai sigur le cumpără la reducere, din moment ce în toamna acestui an a făcut reclamă produselor. Totuși, va cheltui ceva mai mulți bani pe un cadou destinat prieteni și colaboratoare ei, Kim Kardashian.  Pentru aceasta are în vedere „O perucă de avocat pentru viitoarele ei eforturi legale”, glumește Brooke Shields.

Dar, în timp ce Shields este în mod clar un maestru al cadourilor creative, asta nu înseamnă că nu are de dezvăluit niște nenorociri de cadouri din trecutul ei. „Mama mea mi-a dat odată o racletă de gheață pentru parbrizul mașinii. Asta în timp ce locuiam în Los Angeles”, își amintește ea. Pe de altă parte, astfel de momente sunt compensate de darurile venite din partea fiicelor sale. „Într-un an, fetele mele mi-au scris scrisori și sunt cele mai prețuite daruri pe care le-am primi vreodată”, a mai spus Brooke Shields publicației menționate.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre