Simona Ionescu / Redactor Șef

Brooklyn Beckham și Nicola, casătoriți în secret? Imagini fierbinți cu cei mai îndrăgostiți tineri

Brooklyn Beckham și Nicola, casătoriți în secret? Imagini fierbinți cu cei mai îndrăgostiți tineri
Brooklyn Beckham și logodnica sa, Nicola Peltz par mai îndrăgostiți ca oricând, împărtășind fotografii dulci din „seara balului”, pe Instagram. Recent ei au stârnit speculații că s-ar fi căsătorit în secret după ce și-au anunțat logodna, în iulie.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au prezentat o nouă serie de fotografii romantice. Nicola, în vârstă de 25 de ani, a postat pe contul ei de Instagram, și o fotografie în care iubitul ei, Brooklyn, în vârstă de 21 de ani, se preface, în glumă, că o strânge de gât.

Într-o altă fotografie cuplul se sărută, în timp ce într-o alta își împreunează brațele în timp ce sorbeau o băutură. Alături de postare, actrița a scris: „TB to bal night”, iar Brooklyn comentând dedesubt: „Fata mea uimitoare ❤️”. Brooklyn purta un tricou cu imprimeu gri și un blazer gri deschis, în timp ce Nicola avea o ținută casual într-un top negru cu decolteu în V.

Postările apar după ce Brooklyn s-a referit recent la Nicola ca „soția mea” într-o postare dulce pe Instagram luna trecută, ceea ce a făcut să dea apă la moară speculațiilor că s-au căsătorit deja în secret. Speculațiile despre nuntă au început luna trecută, când Nicola a împărtășit, la story, o fotografie cu un inel de aur pe degetul lui Brooklyn.

Logodna, anunțată după nici un an de la prima întâlnire

Brooklyn a dezvăluit pe Instagram, în iulie, că s-a logodit cu Nicola, după doar opt luni de când au început o relație. El a pus o fotografie cu ei doi și a scris: „Acum două săptămâni i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și ea a spus Da. Sunt cel mai norocos om din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată, într-o zi. Te iubesc iubita mea”.


Tom Cruise își face cascadoriile în altă țară. Iată motivul și ce a ajuns să facă!

Care sunt alimentele care cauzează cele mai dese toxiinfecții alimentare


Nuntă în catedrala în care s-au căsătorit Charles și Diana

Conform The Sun, cuplul ar putea să se căsătorească în catedrala St. Paul’s din Londra. Alegerea catedralei din Londra ca loc de nuntă al cuplului are însă un preț, deoarece ar trebui să aștepte până în 2022 din cauza unei lungi liste de așteptare.

Dacă se vor decide pentru acest loc, Brooklyn și Nicola ar călca pe urmele prințului Charles și ale Dianei Spencer care s-au căsătorit acolo în 1981, evitând tradiționala Westminster Abbey.

Potrivit aceleiași publicații, costul de bază al unei nunți la catedrală ar fi mai mare de 5.000 de lire sterline, întrucât numai ceremonia ar costă 3.240 de lire sterline.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre