Simona Ionescu / Redactor Șef

Camilla Parker are nouă nepoți. Ce face ca bunică soția Prințului Charles

Camilla Parker are nouă nepoți. Ce face ca bunică soția Prințului Charles
Camilla Parker are nu mai puțin de nouă nepoți, cu care adoră să-și petreacă timpul ori de câte ori se ivește ocazia. Ducesa de Cornwall a dezvăluit ce pasiune are, pe care o pune în practică chiar cu nepoții ei.

Camilla Parker are cinci nepoți de la cei doi copii ai ei, plus prințul George, prințesa Charlotte, prințul Louis și Archie din partea familiei prințului Charles. În curând va adăuga un altul – fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle, care e pe drum. Ducesa este o bunică fericită și se bucură de orice moment petrecut cu cei mici. 

Într-o postare pe Instagram, Camilla a dezvăluit care este activitatea pe care adoră să o facă alături de nepoți. Este vorba de un hobby pe care îl practia și cu cei doi copii ai ei, când aceștia erau mici. Camilla a fost căsătorită cu Andrew Parker Bowles. Acesta era ofițer de cavalerie al armatei cu șapte ani mai în vârstă decât ea.  Avusese anterior o relație cu sora prințului Charles, prințesa Anne. Au avut împreună doi copii, Tom și Laura Parker Bowles.

Camilla Parker citește cu nepoții 

Camilla, ducesa de Cornwall le-a împărtășit dragostea ei de lectură copiilor ei – și acum nepoților ei! Într-o nouă postare pentru pagina de Instagram a camerei de lectură a Ducesei de Cornwall, Camilla a vorbit despre această pasiune. „Le-am citit copiilor mei și acum le-am citit nepoților”, a spus ea. „Îmi place. Le-am citit când erau absolut mici. Și au devenit mai în vârstă și din ce în ce mai în vârstă, iar acum îmi citesc ei mie”, a declarat ducesa. 

Camilla, în vârstă de 73 de ani, a vorbit și despre o organizație de voluntariat numită Beanstalk, a cărei patroană este, și despre modul în care au chemat oamenii să le citească copiilor unul câte unul. „Diferența pe care a făcut-o asta în viața lor”, a spus Camilla. „Adică, este atât de important, cred, să citești de la o vârstă fragedă.”

„Ernest Hemingway, a spus odată. Nu există un prieten la fel de loial ca o carte. În aceste vremuri provocatoare în care suntem izolați de cei pe care îi iubim, mulți dintre noi găsim confort în citire. Pentru a ne aprinde imaginația, pentru a ne duce în călătorii și pentru a ne face să râdem „, a spus Camilla într-o declarație, anul trecut. 

Foto: Facebook

Tinerețea reginei Elisabeta a II-a. Imagini rare, de colecție cu suverana

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre