Simona Ionescu / Redactor Șef

Când o va naște Meghan Markle pe fetița sa și a prințului Harry

Când o va naște Meghan Markle pe fetița sa și a prințului Harry
Până la urmă este cunoscută data nașterii celei de-a doua fiice a lui Meghan Markle și a prințului Harry?  De fapt, copilul s-ar putea naște mai devreme decât se aștepta toată lumea.

Ziua cea mare se apropie și ducii de Sussex se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară și se vorbește intens despre momentul când o va naște Meghan pe fetița sa. Copilul familiei ducilor de Sussex, despre care încă nu știe care va fi numele ei, deși surse apropiate familiei vorbesc deja despre un anumit nume, era așteptat în luna iulie, dar se pare că nașterea va avea loc mai devreme decât se aștepta, scrie Elle.com.

Când o va naște Meghan Markle pe fetița sa

După cum relatează „The Daily Beast” Meghan Markle ar putea naște „peste noapte” și, în orice caz, înainte de sfârșitul lunii iunie.  Pentru moment aceste predicții nu au fost confirmate de cuplu. Care a dat și foarte putine detalii despre sarcină. Au preferat să păstreze o anumită intimitate cu privire la viața lor personală. Dar tăcerea lor în acest caz sună mai mult ca o confirmare decât o negare.

Meghan, fascinată de nașterea acasă

Un lucru este sigur: indiferent de numele pe care îl aleg prințul și soția pentru fiica lor, bebelușul va fi primul membru al familiei regale care se va naște în Statele Unite.  Dar asta nu este tot.  După cum a explicat o sursă revistei „Page Six”  în martie, ducesa ar dori să nască copilul pe proprietatea sa din Montecito, California.

O idee pe care o avusese deja când era însărcinată cu fiul ei Archie. În vârstă 2 ani, acesta s-a născut la 6 iulie 2019 la Spitalul Portland din Westminster. Nașterea acasă a fascinat-o de mulți ani pe Meghan Markle, care consideră noua vilă din Santa Barbara un fel de cuib protejat și sigur pentru ea și familia ei.  Departe de convențiile curții și de amestecul străinilor, de data aceasta ducesa își va putea vedea visul împlinit.

Sursa foto: Instagram

Ce are de gând „regina” lui Florin Salam cu escapadele acestuia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre