Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Negoiță spune ce a determinat-o să-i spună adio iubitului politician. „Am mers 2.000 de kilometri, ca să…”

Carmen Negoiță spune ce a determinat-o să-i spună adio iubitului politician. „Am mers 2.000 de kilometri, ca să…”
În emisiunea Cristinei Șișcanu care va debuta pe micile ecrane pe data de 3 septembrie, Carmen Negoiță a dat totul din casă.

Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, dar încurcate sunt căile iubirii. Carmen Negoiță e singură.

Carmen Negoiță pune punctul pe I. Iată ce a determinat-o să-i spună adio iubitului

După un an de relație cu politicianul Cătălin Boboc, Carmen Negoiță a luat-o pe un alt drum. Ea i-a povestit totul Cristinei Șișcanu, într-o nouă emisiune la Metropola TV. Cei doi și-au spus adio la scurt timp după ce s-au întors dintr-o vacanță de pe Coasta de Azur.

Da, nu am foarte multe ce să-ți povestesc, pentru că practic cred că am fi stat două zile… Am mers 2.000 de kilometri, ca să… (…) când ne-am întors, s-a terminat toată această… (…) Nu, trebuie doar să nu mergeți cu partenerul nepotrivit”, a povestit Carmen.

A primit inelul de logodnă

În perioada în care concura la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, Carmen Negoiță a povestit și de momentul în care a fost cerută de iubit în căsătorie. „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea.

Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: «Vrei să fii iubita mea toată viața?». Sunt foarte fericită în plan personal“, le-a mărturisit aceasta colegelor ei. Carmen a mai fost căsătorită timp de 11 ani cu Ionuț Negoiță.

Cristina Șișcanu crede că noul proiect va rupe gura târgului

Legat de noul său proiect de care e foarte mândră, Cristina spune că va aduce telespectatorilor „povești de viață puternice”: „Încep un proiect nou. E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, După faptă și răsplată!’, un show tip podcast.

Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere , care își deschid sufletul în fața publicului. Veți afla detalii uluitoare despre ele și evenimentele incredibile din viețile lor, din pașii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoțită de sacrificii teribile, așa cum veți vedea”, a spus Cristina Șișcanu, pentru Fanatik.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre