Simona Ionescu / Redactor Șef

Casa în care a stat Mark Zuckerberg, liberă pentru închiriere. Sunt promise povești despre boss-ul Facebook

Casa în care a stat Mark Zuckerberg, liberă pentru închiriere. Sunt promise povești despre boss-ul Facebook
Casa în care a stat Mark Zuckerberg atunci când a prins contur proiectul Facebook, este acum liberă pentru închiriere. Proprietara promite povești despre boss-ul Facebook.

Când tinerii de 19 ani, Mark Zuckerberg și Dustin Moskovitz, împreună cu Sean Parker, în vârstă de 24 de ani, au fost dați afară din prima lor chirie din Silicon Valley în vara anului 2004, au avut nevoie urgentă de o nouă casă.   O nouă casă, bază pentru compania lor în plină dezvoltare.

Cofondatorii Facebook au fost nevoiți să se mute din locul lor anterior din Palo Alto în urma unui incident care a implicat o tiroliană legată în jurul unui coș de fum, care ducea în jos la piscină. În lipsă de un șoc unde să-și petreacă nopțile frenetice lansând ceea ce va deveni una dintre cele mai de succes platforme tehnologice din istorie, s-au adresat lui Judy Fusco, un proprietar care căuta să-și închirieze casa recent renovată cu șase dormitoare și cinci băi din Los Altos, din apropiere. Femeia căuta un chiriaș responsabil.

Casa în care a stat Mark Zuckerberg poate fi închiriată. Costa 10.000 de dolari pe lună 

„Când am hotărât atunci că voi închiria, am invitat un călugăr să vină să binecuvânteze casa”, a declarat Fusco, în vârstă de 76 de ani, pentru The Post. „În timp ce înconjura casa, el a spus:„Cineva care va fi foarte bogat și celebru va veni să locuiască aici”, a declarat proprietara. 

Acum, casa este închiriată la 10.000 de dolari pe lună, a aflat The Post. Facilitățile includ electricitate solară, podele din lemn de esență tare – și o porțiune din istoria Silicon Valley, pe care proprietara promite să o povestească noilor chiriași.

Fusco a povestit că  Dustin Moskovitz venea mereu la ea și îi spunea să investească în Facebook, însă aceasta nu a vrut. „Cred că pur și simplu nu trebuia să fiu miliardară”, a spus Fusco. „Nu asta a fost soarta mea”, a încheiat proprietara. 

Foto: Facebook, realtor.com

Se vând statuile lui Michael Jackson care au decorat moșia Neverland. E curios unde se caută cumpărător

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre