Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de bogat este David Beckham în realitate. Zilnic îi intră în cont o suma incredibilă

Cât de bogat este David Beckham în realitate. Zilnic îi intră în cont o suma incredibilă
David și Victoria Beckham au construit un adevărat imperiu financiar. Fosta Posh Girl face bani din modă și produse de beauty, în timp ce soțul ei are alte surse de venit, deși nu e nici el străin din fenomenul înfrumusețării.

Veți fi uimiți să vedeți cât de bogat este David Beckham. Fostul fotbalist în vârstă de 45 de ani are o gamă largă de branduri Becks. E vorba de haine, ceasuri, încălțăminte și multe altele. Toate sunt vândute de Seven Global LLP, care conduce compania lui David DB Ventures Limited. Articolele legate de numele lui, sau mărci proprii, includ și whisky-ul Haig Club și îmbrăcăminte sport Adidas. Numai din acestea a  înregistrat un câștig anul trecut 17,4 milioane de lire sterline.

Cât de bogat este David Beckham în realitate

Potrivit The Mirror, uriașul cec de plată rezultat zilnic pentru superstarul de fotbal din SUA este de aproape 50.000 de lire sterline. Mai exact, 47.671 de lire sterline îi intră în cont în fiecare zi. „David Beckham este o celebritate internațională al cărei nume a devenit un brand de stil de viață. Marca David Beckham combinată cu strategia de afaceri LLP va rezista oricărei concurențe de pe piață”, a explicat un reprezentant al Seven Global LLP.

Seven Global a fost lansat în 2015. Este un „joint venture” între Global Brands Group și David Beckham, potrivit site-ului lor web. O declarație online explică faptul că brandul „determină dezvoltarea continuă a tuturor categoriilor de produse de consum din jurul lui David Beckham”.

David are propria sa linie de whisky, Haig Club

Sunt enumerate câteva dintre parteneriatele de campanie la care David a luat deja parte, inclusiv ceasurile Tudor, produsele de îngrijire Biotherm Homme și mai multe linii de parfumuri. Fostul jucător de la LA Galaxy a colaborat, de asemenea, cu Adidas, lansând o colecție David Beckham în 2017.

David Beckham s-a apucat de băut

De asemenea, a lucrat de-a lungul anilor cu marca de ceasuri de designer Breitling, marca de îmbrăcăminte Armani și furnizorul de aparate de ras Gillette. Mai mult, David a confirmat recent că va participa la o serie Disney +, unde va îndruma o echipă de tineri fotbaliști ca parte a unei înțelegeri pe un contract cu șapte cifre, scrie The Sun.

Victoria s-a afundat în datorii în pandemie

Spre deosebire de afacerea de succes a soțului ei, Victoria Beckham a acumulat datorii în valoare de peste 46 de milioane de lire sterline de la lansarea propriului brand de modă. Conturile din luna februarie au sugerat că auditorii au avut „îndoieli semnificative” că compania va continua să funcționeze.

Victoria, în vârstă de 47 de ani, a înregistrat pierderi de 11,8 milioane de lire sterline în 2019, la zece ani de la lansarea primei sale colecții, în 2008. Ea chiar s-a confruntat cu critici anul trecut. Pentru că a încercat să folosească schema guvernamentală pentru a plăti o parte din personalul ei. A revenit rapid asupra deciziei.

Cu toate acestea, Victoria și David trăiesc încă un stil de viață luxos. Ei s-au întors săptămâna aceasta la proprietatea lor de 6 milioane de lire sterline din Marea Britanie. Cuplul, împreună cu copiii lor mai mici Romeo, Cruz și Harper, au zburat la Miami, Florida, în ziua de Crăciun, unde au trăit cu restricții Covid-19 relaxate și vreme însorită, timp de patru luni.

Sursa foto: Instagram

Unde se găsește cel mai lung pod pietonal suspendat din lume. Imagini spectaculoase

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre