Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a pățit chef Scărlătescu când a început să lucreze în televiziune

Ce a pățit chef Scărlătescu când a început să lucreze în televiziune
Cătălin Scărlătescu a ajuns una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din televiziune. După ce a povestit despre începuturile sale în televiziune, se pare că chef Scărlătescu nu își imagina că va ajunge în acest punct atunci când și-a început cariera.

Cu toate că la bază Cătălin Scărlătescu are meseria de bucătar, și-a făcut debutul și la televizor, la Pro Tv, în urmă cu mulți ani, însă, i-a fost foarte greu să se adapteze rolului de vedetă tv. Acesta a mărturisit că în primul an de activitate „pe sticlă” a simțit nevoia să lucreze simultan pe platourile de filmare și în bucătărie, pentru a avea siguranța unui loc de muncă.

De pe plajă, pe micile ecrane

Chef Scărlătescu se afla într-o vacanță la mare, când a primit vestea șoc că va fi juratul unei emisiuni culinare – Master Chef. Acesta s-a emoționat atât de tare încât  și-a scăpat telefonul din mână. A fost foarte surprins pe moment și i-a luat ceva timp să își revină  în fire. Cătălin Scărlătescu a privit oportunitatea cu destul de mult negativism, fiind speriat de situație. Cu toate că i se spunea că proiectul îi va aduce succes, îi venea greu să creadă și mai ales să își asume un asemenea risc.

„Eu nu mai înțelegeam nimic. La început, mi-a fost frică de televiziune, nu știam ce înseamnă, ce presupune, de asta în primul an nici nu am renunțat la locul de muncă pe care îl aveam, le-am făcut pe amândouă în paralel.”, povestește chef Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a depășit emoția alături de prietenii lui bucătari

Cătălin Scărlătescu a început această călătorie alături de alți doi bucătari pricepuți, aflați în aceeași situație cu a lui. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au trăit și simțit alături de el aceleași emoții. 

Cei trei chefi s-au întâlnit și fiind pe aceeași lungime de undă au legat o prietenie frumoasă și de durată, iar acum îi vedem împreună pe micile ecrane, în postul de jurați, la emisiunea Chefi la cuțite, difuzată de mai multe sezoane de postul Antena 1. Așadar, lui chef Scărlătescu i s-a dovedit că într-adevăr, proiectul a devenit un adevărat succes și alături de prietenii bucătari a reușit să își depășească emoțiile. Iar viața lui și a celorlalți doi parteneri ai lui s-a schimbat radical. Toți trei sunt vedete!

Câte calorii are un ou fiert tare. Dar unul moale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre