Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce loc de muncă are acum Donald Trump. Nimeni nu s-ar fi gândit

Ce loc de muncă are acum Donald Trump. Nimeni nu s-ar fi gândit
Fostul lider de la Casa Albă are un job la care nu s-ar fi așteptat nimeni și se spune că a semnat deja și contractul. Cu ce se ocupă acum Donald Trump la 76 de ani.

Ce va face fostul președinte Donald Trump nimeni nu s-ar fi gândit. Iată ce loc de muncă și-a găsit.

Ce loc de muncă are acum Donald Trump. Nimeni nu s-ar fi gândit

Potrivit societății civile Triller, Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, urmează să comenteze meciul de box dintre Evander Holyfield și Vitor Belfort, alături de fiul său, Donald Trump Jr. Acesta va avea loc sâmbătă, 11 septembrie. Pe de altă parte, Trump va fi și gazda evenimentului care va avea loc la Hard Rock Hotel&Casino din Hollywood. Meciul nu este o demonstrație, ci un eveniment profesionist.

„Să nu doriți să ratați acest eveniment special”

”Iubesc marii luptători și marile lupte. Abia aștept să vă văd sâmbătă seara și să vă împărtășesc gândurile în ring. Să nu doriți să ratați acest eveniment special”, a transmis fostul lider de la Casa Albă. Meciul comentat de Donald Trump coincide totodată cu împlinirea a 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie. Inițial, meciul trebuia să aibă loc în California, însă autoritățile nu au autorizat acest lucru.

”Va face un comentariu de box nefiltrat”.

Meciul dintre Evander Holyfield și Belfort se va desfășura pe parcursul a opt reprize, a câte două minute. Ulterior, Holyfield l-ar putea înfrunta pe cel mai mare rival al său, Mike Tyson, care a revenit în ring în toamna anului trecut. Și tot la acest eveniment vor mai avea loc și alte meciuri de box între campioni retrași ai UFC, dintre care se remarcă Anderson Silva și Tito Ortiz.

Potrivit jurnaliștilor americani, fostul președinte al Americii „va face un comentariu de box nefiltrat”.

Nu este pentru prima dată când Donald Trump are legătură cu boxul. În perioada anilor 80 și 90, acesta a găzduit mai multe meciuri de box în cazinourile sale din Atlantic City, New Jersey. Evander Holyfield, în vârstă de 58 de ani, revine în ring după o perioadă de mai bine de 10 ani. Ultimul său meci a avut loc în 2011, când l-a învins prin KO pe Brian Nielsen.

Sursă foto: smartradio, aleph news

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre