Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce mâncau prinții William și Harry când erau mici. Gusturile lor culinare sunt surprinzătoare

Ce mâncau prinții William și Harry când erau mici. Gusturile lor culinare sunt surprinzătoare
William și Harry au crescut într-un palat, înconjurați de tot luxul pe care și l-ar putea imagina cineva. Fostul bucătar al reginei Elisabeta a dezvăluit ce mâncau prinții atunci când erau mici. Gusturile lor culinare sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Prinții William și Harry aveau o serie de preferințe culinare atunci când erau mici. O spune chiar fostul bucătar, care a lucrat mulți ani alături de familia regală britanică. Darren McGrady, respectatul bucătar personal al reginei Elisabeta a II-a, Dianei și al Prinților William și Harry timp de 15 ani, a dezvăluit o perspectivă incredibilă asupra preferințelor tinerilor prinți. Se pare că gusturile acestora la mâncare erau surprinzător de obișnuite. Iată ce mâncau prinții William și Harry în copilărie și adolescență. 

Darren și-a amintit un episod al cărui protagonist a fost în urmă cu mai mulți ani. Bucătarul a povestit că prințesa Diana mânca cereale în bucătărie, în timp ce el îi ținea în brațe pe bebelușii William și Harry: „Îmi amintesc cum îi țineam pe băieți când erau bebeluși, în timp ce Prințesa mânca cereale în bucătărie, gândindu-mă, «Wow, sunt literalmente aici, ținând bijuteriile coroanei.»” 

Ce feluri de mâncare preferau Harry și William 

În ceea ce privește meniul prinților, aceștia puteau mânca absolut orice și-ar fi dorit, însă preferau preparate obișnuite și gustoase, spune bucătarul: „Chiar dacă sunt copii regali, au totuși gusturi de copii,” a povestit Darren McGrady. „Au avut tot ce ar avea și un copil britanic obișnuit, cu excepția faptului că aveau un bucătar care gătea pentru ei.”

Detalii incendiare despre moartea Prințesei Diana (IX) Sarah, fiica secretă
Harry și William aveau preferințe culinare obișnuite, ca orice alt copil normal, spune fostul bucătar al reginei Elisabeta

Darren a continuat să dezvăluie că William și Harry se bucurau de „mâncăruri tradiționale englezești”, cum ar fi piept de vită cu piure de cartofi și mazăre, pui fiert cu orez și chifteluțe de pește, care erau printre preparatele lor preferate.

Prinții adorau bananele, dar și pizza și burgerii 

„Le plăceau mâncărurile simple și gustoase,” a continuat bucătarul. „Adorau flanul de banane, orice cu banane, înghețata de banane. Le plăceau lucruri precum grătarele mixte, burgerii, pizza, spaghetele cu chiftele, puiul, simplu sau cu sos de smântână.” Dragostea lui William pentru mâncarea tradițională este ceva ce el și soția sa Kate au transmis propriilor lor copii, George, Charlotte și Louis.

Harry și William adorau bananele, pizza, burgerii, dar și puiul cu sos de smântână

Printre preparatele preferate de Kate și William când sunt acasă se numără peștele alb și ciuperci, dar și paste cu sos bolognese sau curry. Cu câțiva ani în urmă, prințesa Kate a mărturisit că atunci când s-au cunoscut la facultate, William încerca să-i câștige afecțiunea pregătind tot felul de mâncăruri. „În vremea universității, obișnuia să gătească tot soiul de feluri de mâncare”, a spus Kate Middleton la momentul respectiv. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre