Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a ales de fiul Luminiței Anghel. David Pușcaș vrea să facă televiziune

Ce s-a ales de fiul Luminiței Anghel. David Pușcaș vrea să facă televiziune
De când a ieșit de sub tutela mamei, fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, a fost obligat să ia viața în propriile mâini.

Viața i-a demonstrat că nu poate face doar ce vrea, așa că fiul Luminiței Anghel a fost forțat să se schimbe.

Ce s-a ales de fiul Luminiței Anghel. David Pușcaș vrea să facă televiziune

Cât timp a trăit pe banii artistei, fiul Luminiței Anghel și a lui Marcel Pușcaș nu a dus lipsă de nimic. Din păcate, situația lui s-a schimbat radical. După ce s-a plimbat pe la multe televiziuni unde și-a făcut mama de râs, aceasta și-a luat mâna de pe el. Ulterior, David a înțeles, a vrut să repare greșeala, și-a cerut scuze, dar a fost târziu.

Până și cântăreața care îl iubește enorm și-a pierdut răbdarea. Pus într-o asemenea situație, David și-a căutat un job, care-l ajută să trăiască. De altfel, tânărul a spus că a muncit în viața lui, de la hairstylist, la manager de companie, barman dar și vânzător de încălțăminte. Cu ce se ocupă acum fiul marii artiste?

„Am ce mânca, am cu ce să mă spăl”

„Lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăl. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp. Nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul’, a mărturisit acesta, pentru Impact. La prima vedere, David pare că a înțeles că nu trebuie să rămână la acest stadiu, drept pentru care vrea să facă o școală de televiziune.

„Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu. Însă iau totul cu pași mici și siguri’, a mai spus acesta.

Sursă foto: Instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre