Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce surpriză imensă le-a făcut Luca părinților Dani și Gabriela Oțil la întoarcerea din vacanță. Au leșinat de plăcere – Exclusiv

Ce surpriză imensă le-a făcut Luca părinților Dani și Gabriela Oțil la întoarcerea din vacanță. Au leșinat de plăcere – Exclusiv
Dani Oțil și soția sa, Gabriela, au petrecut o primă vacanță întreagă, anul acesta, în Franța. Cei doi au petrecut singuri singurei o săptămână de distracție totală, pe Coasta de Azur.

În perioada vacanței, Gabriela Oțil a dezvăluit cu cine a rămas copilul acasă. „Pentru că am primit multe întrebări. Bebe este acasă cu mama mea și cu bona”, a fost răspunsul oferit de soția lui Dani Oțil. Mai mult chiar,  din vacanță, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit, pe contul său, și o imagine cu fiul său, Luca Tiago, în vârstă de 11 luni, în timp ce doarme, dezvăluind că, deși este plecată în Franța, este la curent la fiecare mișcare pe care o face băiețelul ei. Dar ceva, totuși, i-a scăpat.

Ce surpriză imensă le-a făcut Luca Tiago părinților săi

Cât a durat vacanța părinților, micul Luca Tiago, care pe 11 septembrie va împlini primul an de viață, a stat cu bunica maternă care l-a învățat să facă lucruri noi. Cei doi sunt foarte apropiați, iar micuțului îi place să se joace cu mamaie. Aceasta și-a luat rolul în serios, astfel că a reușit să își surprindă fiica și ginerele, maxim, la întoarcerea lor din vacanță. Ea le-a arătat că micuțul băiețel a învățat să meargă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Oțil 🙈🙊💃🐒 (@gabriela.prisacariuotil)

Luca Tiago a făcut primii pași  la 11 luni, spre bucuria părinților săi. Mama sa, Gabriela Oțil l-a filmat imediat și s-a lăudat cu noutatea din viața fiului ei. „Să înceapă distracția. Primii pași”, a scris fericita mămică pe contul ei de Instagram. Din imagini se vede cum micuțul este extrem de încântat că știe să meargă singur, fără ajutor.

Gabriela și Dani Oțil au un an de la căsătorie

Gabriela și Dani Oțil s-au căsătorit vara trecută, în timp ce tânăra era deja însărcinată cu primul copil al cuplului. Ei au făcut cununia civilă, unde i-au avut alături pe fosta „Mama natură” Roxana Ionescu, și pe soțul acesteia, Tinu Vidaicu, cunoscut DJ și antreprenor în domeniul petrecerilor.

Au participat, de asemenea, în calitatea de cuplu oficial, partenrul de emisiune al lui Dani Oțil, Răzvan Simion, și iubita sa, Daliana Răducanu, arhitect.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre