Mario Mutu se laudă cu ceasul lui de fițe din oțel, bătut în diamante care valorează cât două salarii ale tatălui său. Tânărului îi place viața fără griji, în lux, și nu are nicio problemă să etaleze. Zilele acestea, Mario Mutu și-a etalat ceasul de aproape 20.000 de euro, pe rețelele sociale. Este un Hublot, ediție specială, Big Bang, din oțel, cu diamante.
Pe site-urile de profil, ceasul se vine cu aproape 89.000 de lei.
Ceasul lui Mario Mutu face cât doi ani de muncă ai tatălui, Adrian Mutu
Dacă ne uităm în trecut înțelegem că puștiul are la mână o bijuterie care valorează cât primele două sezoane fotbalistice din cariera tatălui său. Adrian Mutu a pornit de la un salariu anual de 10.000 de euro, cât încasa la FC Argeş în sezonul 1996 – 1997.
În timp, a ajuns la un prag maxim de trei milioane de euro în stagiunea 2003 – 2004, când a jucat pentru englezii de la Chelsea. La Londra, Mutu a trăit la extreme. A câştigat, pe toată durata înţelegerii, patru milioane de euro din salariu, dar a fost dat afară după ce a fost prins drogat. Mai mult, trupa patronată de miliardarul rus Roman Abramovici i-a solicitat starului tricolor despăgubiri de 17,1 milioane de euro.
Mario Mutu nu a călcat pe urmele tatălui său, în fotbal. Tânărul a spus din start că nu are talent pentru a practica acest sport la un nivel înalt. El însă a moștenit alte pasiune de la tatăl său, dar și aspectul fizic.
Tânărul Mutu are o pasiune pentru tatuaje, iar primul l-a făcut înainte să împlinească 18 ani. Pe antebraț și-a scris permanent, cu litere foarte mari, cuvântul „Blessed”, care înseamnă „Binecuvântat”. Ceea ce reflectă realmente viața lui. Cu părinți celebri, o situație financiară care să nu le aducă grija zilelor de mâine. Și, în plus, oportunitatea de a locui la Los Angeles, SUA sau în Italia.
Cealaltă mare pasiune a lui Mario Mutu sunt accesoriile de lux. El poartă numai haine de la marile branduri, și accesorii pe măsură, cum ar fi acest ceas care costă cât o mașină bună. „Trăiesc ca și când aș avea asigurare pe viață”, spunea acesta.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook