Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra actriță spune lucruri tulburătoare: „Pe mine trebuie să mă dai cu capul de podea”

Celebra actriță spune lucruri tulburătoare: „Pe mine trebuie să mă dai cu capul de podea”
Cristina Cioran a vorbit despre cum trece peste momentele de după separarea de tatăl copilului. Vedeta e tranșantă de sărbători. Momentan, are cu totul alte planuri decât o nouă relație.

„A fost un an foarte interesant, ciudat. Și anul trecut s-a sfârșit dubios, că am fost în spital cu Covid, de Crăciun. După care a venit Anul Nou cu de toate, și vara cu de toate și toamna a culminat. Eu nu învăț niciodată din greșeli. Pe mine trebuie să mă dai cu capul de podea și tot nu am învățat. Am foarte mare încredere în oameni.

Dacă permit cuiva să se apropie de sufletul meu, de ce nu aș crede pe cineva când îmi spune ceva? Am foarte mare încredere în oamenii care sunt apropiați mie. Sunt puțin sătulă de îndrăgosteli. Nu vreau cunoștințe noi”, a spus Cristina Cioran, în emisiunea lui Cristi Brancu în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV.

Întrebată de Cristi Brancu dacă are regrete, actrița a punctat: „Am mici păreri de rău, dar regrete… Hai să fim serioși, că nu am stat cu pistolul la tâmplă. Sunt regrete în viață, dar mai mult păreri de rău. Am spus despre mine că sunt atât de orgolioasă încât nu cred că mi se poate întâmpla mie ceva de genul ăla, sau de genul ăla…”

Cristina Cioran, sărbători în familie, cu mama și fiica sa

Cristina Cioran a spus că de Sărbători va fi doar cu mama ei și cu fetița, la Constanța. „De sărbători voi fi cu mama și Ema. Cred că vom merge la Constanța”, arată vedeta.

Cristi Brancu a dorit să afle detalii despre ce s-a întâmplat de s-a ajuns la despărțire. Așa cum o știți, Cristina Cioran a fost pur și simplu sinceră. „De multe ori încercăm să atragem atenția prin orice metode. Nu e problema mea. Sunt relaxată. Evident că nu mi-a fost ușor. O despărțire nu e doar o despărțire, e o mutare, o schimbare de peisaj, de viziune, de dimensiune, resituarea dimensiunilor. Sunt niște momente prin care treci și trebuie să le accepți.

De multe ori noi suntem mai mulți oameni într-unul singur. Eu despre tatăl copilului meu nu voi vorbi niciodată urât. Au fost niște momente mai puțin frumoase, dar care trec ușor, ușor. Ce am învățat din despărțirea asta este că trebuie să dau timp să se vindece. Și cam atât. Nu mi-aș fi imaginat în septembrie sau la început de octombrie că o să fim aici. Ceva s-a întâmplat în relația noastră, cu el – deodată a fost de nerecunoscut. Am încercat, nu îmi reproșez nimic.

Am încercat tot, până când am zis: «hai că am plecat!» La mine a fost un șoc, că nu îmi venea să cred. Ne cunoșteam într-un fel și, dintr-odată, nu am mai fost. Cred că de la un moment dat încolo ne-am dorit lucruri diferite. Așa se întâmplă în viață. Se spune că în primii 2 ani de viață ai copilului, în cuplu se întâmplă schimbări și multe cupluri pleacă pe căi separate. Acum facem și noi parte din statistici”, a declarat vedeta.

Sub nicio formă nu se va împăca

Mai există drum înapoi în relația dintre Cristina Cioran și tatăl fetiței sale?  „Ce drum înapoi, Cristi? Nu cred. Eu cred în viața asta în iertări, împăcări, reveniri, regăsiri. Doar că, în situația asta, s-a produs foarte mult rău, s-a stricat foarte mult, s-a pierdut foarte mult respect. Ca atare eu, chiar dacă el își doreșt, nu… Aici vorbesc de noi. Doi oameni se despart atunci când unul nu mai are nevoie de celălalt și celălalt nu îi mai poate oferi ce are el nevoie.

Vorbesc de nevoile dintr-un cuplu. El este liber să își găsească și să își facă nevoile. Să fie clar: noi am fost foarte fericiți o perioadă lungă. Iar dacă vezi că nu mai ești, aia e. Nu o să mor încercând! Sunt obiective care se schimbă în viață. Sunt momente care te duc către altceva. Eu nu cred în relația în care să fii împreună pentru copil. Cred în adevăratele sentimente și atat. Și nu cred nici în «mă mai distrez puțin și ne vedem noi într-o altă viață». Lăsați!”, a mai punctat vedeta.

Ea a mai spus că în anul care vine nu își dorește altceva decât sănătate – pentru ea și pentru Ema: „Sunt o fată simplă, de la Constanța. Îmi doresc sănătate și cam atât. Nu vreau nimic. Nu mă interesează nimic. Vreau să fie Ema bine și vreau liniștea sufletească pe care am mai avut-o. O despărțire nu e sfârșitul lumii. A fost greu până am luat decizia. După, nu a mai fost greu, pentru că mi-am asumat-o, tot pentru că sunt foarte orgolioasă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre