Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Cătălin Scărlătescu, amănunte picante despre viața sentimentală. Cum le ia mințile femeilor

Chef Cătălin Scărlătescu, amănunte picante despre viața sentimentală. Cum le ia mințile femeilor
Este unul dintre cei mai doriți burlaci ai României, dar se pare că nu are gând de însurătoare. Cum le face Chef Cătălin Scărlătescu pe doamne să se îndrăgostească de el.

Multe femei suferă în tăcere pentru chef Cătălin Scărlătescu, dar nici una se pare că nu i-a căzut cu tronc. Cel puțin, pentru momet.

Chef Cătălin Scărlătescu, amănunte picante despre viața sentimentală. Cum le ia mințile femeilor

Extrem de discret când vine vorba de femeile din viața sa, chef Cătălin Scărlătescu a făcut totuși câteva mărturisiri. Și dacă cineva se aștepta ca acesta să-și cucerească femeile cu preparatele sale culinare, nu e deloc așa. ”Rareori le gătesc pentru a le impresiona”, a mărturisit acesta. Și totuși, ce face renumitul bucătar pentru ca femeile să-i cadă în brațe?

„Eu mă îndrăgostesc tot timpul”

”Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluţie. Dacă nici aşa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! Eu le cuceresc cu sinceritatea mea. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată. Sau poate de lungă durată. Cine știe…”, a afirmat acesta într-un interviu pentru Viva. E adevărat că nici programul super încărcat nu îi permite să aibă mult timp pentru o relație stabilă. Iar acum muncește din greu pentru că vrea să-și deschidă un restaurant.

”Am un program încărcat, într-adevăr. Dacă nu sunt la filmări, am treabă cu business-ul meu de delivery, iar în același timp lucrez la planul despre care vă povesteam mai devreme – un restaurant al meu, pe care sper să îl deschid toamna aceasta”, a spus Cătălin.

A vizitat-o pe Narcisa Birjaru la locul de muncă

Recent, Cătălin Scărlătescu i-a făcut o mare surpriză câștigătoarei Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru. Acesta a vizitat-o la locul de muncă, hotelul lui Cristi Borcea de la Olimp.

Valentina Pelinel nu a rezistat și a postat o fotografie în care apare alături de cei doi chefi. La care a făcut și un comentariu drăguț: “Acel moment când profesorul mândru vine să-și vadă elevul la muncă, să-i mai dea câte-un sfat. Mulțumim pentru vizită, Chef Cătălin Scărlătescu”.

Sursă foto: cancan, instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre