Simona Ionescu / Redactor Șef

Cineva a dezbrăcat-o pe Mădălina Ghenea. Iată cum a apărut actrița pe internet

Cineva a dezbrăcat-o pe Mădălina Ghenea. Iată cum a apărut actrița pe internet
Actrița stabilită în Milano a încins internetul cu câteva ipostaze în care a apărut. Fanii se întreabă cine a dezbăcat-o pe Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acest lucru este bine cunoscut. Actrița de origine română mai are puțin și face 34 de ani, însă arată ca la 20. Unde mai pui că are și o fiică de patru ani care îi calcă urme în materie de frumusețe. Mădălina Ghenea se mândrește cu silueta ei perfectă, iar recent cineva a dezbrăcat-o total pe frumoasa româncă. 

Deși trudește zilnic pentru proiectele în care este implicată, iar în timpul liber se ocupă de fiica ei, Charlotte, actrița are grijă să-și mențină și silueta care a consacrat-o. Unul dintre trucurile la care apelează este postul intermitent, despre care a recunoscut că nu-l folosește la dietă, însă o ajută să se mențină. 

Cineva a dezbrăcat-o pe Mădălina Ghenea. S-a răsfățat la salon

a dezbrăcat-o pe Mădălina Ghenea

În cea mai recentă postare de pe Insta Story, actrița a pozat într-o ipostază care a stârnit imaginația fanilor. Mădălina s-a dus la salon, acolo unde a anunțat că își va pune la punct manichiura și pedichiura, printre altele. Se pare însă că vedeta și-a mai făcut și alte proceduri, motiv pentru care a fost nevoie să renunțe la haine. 

Și ca o divă care se respectă, a profitat de ocazie și a făcut și o poză. În imagine, frumoasa brunetă apare acoperită doar cu un prosop, pe care îl susține în dreptul sânilor. Atentă, Mădălina a lăsat și un picior să iasă la iveală, pentru a amplifica nota fierbinte a pozei. Alături de ea se afla una dintre angajatele de la salon, care probabil i-a făcut o epilare sau un alt serviciu conex. Nu este prima oară când actrița se pozează în astfel de ipostaze, căci este mândră de corpul ei și nu se ferește să-l arate, atunci când ocazia se ivește. Iar fanii sunt încântați de fiecare dată și vânează orice apariție a româncei. 

Foto: Instagram

Răzvan Fodor, luat în râs: „Zici că ești Delia”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre