Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristiano Ronaldo, mai bogat cu aproape un milion de euro. Cadoul primit e unic

Cristiano Ronaldo, mai bogat cu aproape un milion de euro. Cadoul primit e unic
Cristiano Ronaldo este mai bogat cu aproape un milion de euro, pe care îi poartă la încheietură. După ce s-a mutat în Orientul Mijlociu e răsfățat cu daruri prețioase.

Celebrul fotbalist a primit în dar un ceas unicat de 630.000 de lire sterline, cu tematică saudită, de la Jacob and Co, pentru a sărbători mutarea sa la Al-Nassr. Atacantul portughez a încheiat o înțelegere de 175 de milioane de lire sterline pe an pentru a se muta în Orientul Mijlociu în ianuarie, la două luni după ce contractul său cu Manchester United a fost reziliat în urma unui interviu bizar, bombă, în care a criticat clubul cu Piers Morgan. În vârstă de 37 de ani, Cristiano Ronaldo și-a finalizat transferul în ianuarie și a debutat duminică.

Mutarea e plină de beneficii. Arabii i-au pus la dispoziție un apartament de lux până își găsește o vilă pe măsură. Iar pe lângă contractul deosebit de generos, acum a primit și ceasul unicat.

Ceas încrustrat cu pietre  de 200 de ori mai rare ca smaraldele

Ceasul Jacob and Co este realizat pe comandă specială exclusiv pentru Cristiano Ronaldo  și conține 338 de pietre prețioase extrem de rare. Aspectul are tematică saudită, fiind de culoare verde închis pentru a reprezenta steagul țării și religia sa principală, Islamul. Pe cadranul cu o dimensiune de 47 mm pe 15,85 mm sunt încorporate 338 de pietre prețioase extrem de rare, în aur alb de 18 carate. Ceasul are o curea din piele de aligator de culoare verde.

Fostul superstar de la Real Madrid și Juventus a prezentat ceasul, care este un „Caviar Flying Tourbillon Tsavorite”, într-o postare flashy pe Instagram.  În loc de smaralde obișnuite, ceasul conține tsavorit, considerat a fi cel mai scump și mai valoros granat, care este mai strălucitor decât smaraldele și de 200 de ori mai rar.

Ronaldo și Georgina, colecționari de ceasuri scumpe

Sportsmail a relatat la începutul acestei săptămâni că fotbalistul Ronaldo are o colecție incredibilă de ceasuri, în valoare de 5 milioane de lire sterline, de la un Franck Muller cu diamante încrustate de 1,6 milioane de lire sterline la un Rolex GMT-Master II de 400.000 de lire sterline.

Iar partenera sa, Georgina, are gusturi la fel de scumpe în materie de ceasuri, fiind văzută purtând un Rolex GMT-Master II de 40 mm încrustat în aur alb de 18k cu diamante de fabrică tăiate baghetă, despre care se crede că valorează aproximativ 400.000 de lire sterline, între timp, în timpul Cupei Mondiale din Qatar. Colecția ei de bijuterii are o valoare estimată la 3,4 milioane de lire sterline.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre