Culisele unei povești de dragoste, departe de lumina reflectoarelor: Carla Bruni și președintele Nicolas Sarkozy

Culisele unei povești de dragoste, departe de lumina reflectoarelor: Carla Bruni și președintele Nicolas Sarkozy
Venirea pe lume a unicei fiice a președintelui a fost, probabil, cea mai discretă sarcină pe care a putut-o duce o Primă doamnă. S-a întâmplat în Franța în timpul mandatului președintelui Nicolas Sarcozy.

Povestea de amor dintre cântăreața și modelul Carla Bruni și fostul președinte al Franței, Nicolas Sarecozy, a început exact în anul în care acesta a câștigat mandatul, în 2007. Săptămâna aceasta fosta Primă doamnă și-a dezvăluit pe rețelele sociale dragostea pe care i-o poartă și acum soțului ei. Pe 13 noiembrie, cei doi au aniversat 16 ani de relație. O dată pe care italianca a vrut să o sărbătorească online, odată cu publicarea unei serii de fotografii suvenir.

Carla Bruni a dezvăluit imagini din vacanța de vară a acestui an alături se soțul ei, fostul președinte al Franței, Nicolas Sarcozy (Sursa foto: Instagram)

16 ani de relație este ceva care merită cu adevărat să fie sărbătorit. Pe 13 noiembrie, Carla Bruni și Nicolas Sarkozy au putut sărbători cea de-a 16-a aniversare a relației. De la începutul poveștii lor de dragoste în 2007, italianca și fostul președinte al Republicii Franceze au fost îndrăgostiții perfecți,  de cele mai multe ori departe de ochii curioșilor. Cu ocazia aniversării, modelul a postat pe Instagram pentru a împărtăși fotografii  mai vechi cu iubitul ei.

Bruni și Sarcozy, dragoste departe de lumina reflectoarelor

„Îți mulțumesc pentru 16 ani de iubire, dragostea mea”, a scris Carla Bruni pe pagina sa de Instagram. Postarea constă într-un videoclip cu Nicolas Sarkozy, care își pune brațul în jurul umerilor soției sale. Există, de asemenea, o fotografie suvenir: întinsă pe o barcă, Carla Bruni strălucește de-a dreptul într-un costum de baie roșu stând alături de partenerul ei, el cu ochelari de soare. O fotografie care datează din vacanța lor de vară din 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

La un an după ce au devenit iubiți, Carla Bruni și Nicolas Sarcozy s-au căsătorit. Împreună, cei doi au o fiică, Giulia, care tocmai a fost și ea, recent, sărbătorită, la împlinirea vârstei de 12 ani, arată Paris Match. Anul acesta, împreună, fostul cuplu prezidențial a avut câteva apariții notabile, atât la evenimente oficiale, cât și neoficiale. La începutul lunii octombrie, au fost fotografiați arătând foarte elegant în timp ce participau la o nuntă în Spania.

Asta după ce, la începutul lunii septembrie, au descins, împreună, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția.

Veste tristă: Carla Bruni se luptă cu cancerul de sân

Începutul lunii octombrie a marcat, mai arată sursa citată, de asemenea, data unei amintiri triste pentru Carla Bruni. Italianca a dezvăluit, cu ocazia începutului lunii Octombrie Roz, că ea însăși s-a luptat cu cancerul de sân: „Acum patru ani am fost diagnosticată. Chirurgie, radioterapie, terapie hormonală, urmez calea obișnuită pentru a trata acest tip de cancer. Dar am avut noroc: nu era încă agresiv, pentru că nu avea timp să devină agresiv”, a dezvăluit fosta Primă Doamnă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Ea a postat pe Instagram fotografii cu mamografia în mână, invitându-le pe femei să își facă astfel de investigații periodic. Numai depistat la timp cancerul de sân poate fi tratat fără urmări dramatice.

Pentru fostul președinte francez, Carla Bruni este a treia soție. el are, din celelalte relații, trei băieți. Care sunt, toți, majori. Pe de altă parte, Carla Bruni se află la primul ei mariaj. Ea mai are însă un fiu, Aurélien, în vârstă de 22 de ani, dintr-o relație cu profesorul de filosofie și gazda TV Raphaël Enthoven.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre