Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a pierdut Brad Pitt cele două femei importante din viața lui: Jennifer și Angelina

Cum a pierdut Brad Pitt cele două femei importante din viața lui: Jennifer și Angelina
Au fost două mari povești de iubire care au fost mereu în atenția publicului din toată lumea. Protagoniștii erau frumoși, faimoși pentru că jucau în filme de mare succes, iar iubirea lor era percepută mereu ca fiind mult mai pasională decât a altor cupluri de la Hollywood. Și totuși, Brad Pitt a rămas singur.

Căsătoria cu Jen. Dintr-odată s-a simțit singur

Cea mai bună prietenă a lui Jennifer Aniston, Courteney Cox, spune că Brad Pitt a făcut o mărturisire uimitoare în ultimele luni ale căsniciei cu actrița din serialul Friends. Deja existau zvonuri că Brad s-ar fi îndrăgostit de partenera lui din film, Angelina Jolie.

”Pentru cei care cred astfel de lucruri, am vrea să explicăm faptul că motivul pentru care am ales să ne separăm nu are legătură cu niciuna dintre speculațiile care s-au făcut în ultima vreme”, au spus Brad și Jen, într-o declaratie comună, referindu-se la zvonurile potrivit cărora  actorul s-ar fi apropiat foarte mult de colega din „Mr and Mrs Smith”.

Potrivit declarațiilor făcute la acea vreme de prietenii lor, problemele începuseră de un an, iar motivul real al divorțului ar fi fost programul foarte aglomerat al celor doi, devenind aproape imposibil să-și păstreze intimitatea.

Brad Pitt și Jennifer Aniston nu mai erau cuplul perfect, apropiații cleveteau despre problemele apărute în mariajul lor, iar lucrurile acestea ajungeau în presă.

O sursa declara pentru People: „Treptat s-au pierdut ca indivizi. Și în ciuda stilului de viață în care aveau tot ce își puteau dori, nu erau fericiți. Își pierduseră acel sentiment de sine”.

La un moment dat, un prieten comun al celor două vedete a susținut că Brad a fost cel care nu-și dorea copii, și nu Jen, așa cum circulau informațiile atunci.

Jennifer era prinsă în stresul finalului de serial Friends, în 2004, iar Brad, care filma la vremea respectivă pentru Mr and Mrs Smith, nu a fost acolo, lângă ea. Nici măcar nu a apărut la filmarile ultimului episod, așa cum obișnuia.

Jen, a scris presa, ar fi vrut să rămână împreună, să-și rezolve în casa lor toate problemele. Însă Brad a preferat să plece, „a dorit să-și dea seama cine este cu adevărat ” ca bărbat singur.

Actrița a declarat pentru Vanity Fair: „Este complicat… Suntem doi oameni care evoluăm continuu și vine o vreme când aceste schimbări se bat cap în cap. Există aceste trepte ale evoluției, și când nu mai crești împreună cu partenerul încep să apară problemele”.

Prietena cea mai bună a lui Jennifer, Courteney Cox, avea să dezvăluie mai târziu picătura care a umplut paharul.

În ciuda faptului că Brad a negat aventura cu Angelina, potrivit lui Courteney, el și-ar fi avertizat soția cu privire la sentimentele intense pentru starul „Lara Croft”.

Courteney Cox a petrecut cu Jen și Brad ultima lor vacanță împreună, în Anguilla. I-a observat și au stat mult de vorbă, inclusiv despre ceea ce intervenise între soțoo care, nu cu mult timp în urmă se iubeau nebunește. „Nu cred că el a început o relație fizică, dar cred că era atras de ea. De Angelina. Exista însă o chimie și a fost sincer cu Jen despre asta. De cele mai multe ori, când oamenii se simt atrași de alte persoane, ei nu spun. Măcar el a fost sincer. A fost o atracție cu care el a luptat o perioadă de timp”.

Brad și Jen s-au despărțit, iar la scurt timp actorul a fost fotografiat pe plajă în Kenya cu Angelina și fiul ei Maddox, confirmând bănuielile lui Jennifer Aniston. Iar câteva luni mai târziu, Angelina Jolie anunța că așteaptă primul lor copil.

Angelina Jolie despre divorțul de Brad Pitt

Într-un interviu publicat anul trecut în Vogue India, Angelina Jolie a vorbit despre fostul mariaj cu Brad Pitt.

Actrița a spus că este un proces continuu cu Brad și, concis, a explicat de ce a divorțat: „M-am separat pentru bunăstarea familiei mele. A fost decizia corectă. Încă mă concentrez asupra vindecării copiilor.”

Vă mai amintiți de „Betty cea urâtă”? Să vedeți cum arată acum! 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre