Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum reușește Ștefan Bănică să arate atât de bine. Artistul își dezvăluie secretele

Cum reușește Ștefan Bănică să arate atât de bine. Artistul își dezvăluie secretele
Ștefan Bănică are 55 de ani și nu se desparte de alura lui de adolescent Rock'n'Roll. E tată de trei copii și arată într-un mare fel.

Zilele trecute, de Sfântul Ștefan, artistul a postat pe rețelele de socializare un clip scurt în care își învață fanii să facă mișcarea lui de scenă, cea cu genunchii ușor flexați. Rock’n’Roll. „Să fim sănătoși și voioși!”, a scris artistul și și-a invitat fanii la concertul din Berăria H. Dar cei atenți, pot exersa acum mișcările, iar data viitoare când îi ascultă piesele vor ști și să se miște adecvat.

Între pantaloni de trening și adidași, Ștefan Bănică arată foarte tânăr și extrem de flexibil. Femeile au remarcat că acesta reușește să se întrețină excelent pentru vârsta lui. Cu siguranță are ceva secrete. Soțiile frumoase, copiii, succesul la public, nu fac decât să îi pună un zâmbet senin pe față.

Cum reușește Ștefan Bănică să arate atât de bine

Și, totuși, Ștefan Bănică are 55 de ani. Când a fost rugat să dezvăluie trucurile pe care le folosește de arată atât de bine, artistul a vorbit destul de direct despre asta. într-adevăr, are grijă de corpul său. Cam ca un atlet. Sau, dacă vreți, ca orice profesionist. „Mă întreţin, dar nu ştiu să-ţi dau o reţetă, sunt atent la ce mănânc. În momentul în care vrei să faci performanţă trebuie să fii atent la nişte lucruri. Exact ca un sportiv, la un moment dat.

Dar sunt un om obişnuit şi probabil faptul că dau senzaţia asta de tânăr şi neliniştit e că iubesc şi îmi place enorm tot ceea ce fac. Tot ceea ce fac în profesia mea fac din credinţă şi cu dragoste şi respect. Şi atunci probabil lucrul ăsta îţi dă o anumită stare”, a mărturisit Ștefan Bănică într-un interviu mai vechi.

Artistul este un tată fericit. Are doi băieți și o fiică splendidă. Fiul său cel mare îi seamănă leit și îi calcă pe urme, în timp ce fiica e o frumusețe ghidată în viață de mama sa, Andreea Marin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre