Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum s-a transformat Lourdes, fiica Madonnei, pentru ziua mamei ei

Cum s-a transformat Lourdes, fiica Madonnei, pentru ziua mamei ei
Anul trecut, de ziua Madonnei, imaginile în care apărea fiica ei cea mare, Lourdes, au devenit virale. Dar nu chiar într-un sens bun. Internauții au comentat intens pe marginea felului în care își îngrijește corpul tânăra. Aceasta a apărut neepilată într-un selfie făcut împreună cu mama sa.

Dar într-un an de zile s-au întâmplat multe, iar Lourdes s-a tranformat pentru ziua mamei ei, sărbătorită în urmă cu câteva zile. Tânăra în vârstă de 28 de ani i s-a alăturat Madonnei în vacanța ei aniversară  din Italia. Și, alături de aceasta și de frații ei, a pozat în fotografia rarisimă pe care mama ei a ținut să o distribuie pe rețelele sociale cu ocazia aniversării de 63 de ani.

Cum s-a transfromat fiica Madonnei

Lourdes arată superb într-o rochie mulată, de culoare nud, strălucitoare, cu părul brunet lăsat liber, nearanjat. O adevărată frumusețe, care pozează ca un fotomodel.

Lourdes, născută în 1996, este primul copil al Madonnei. Tatăl ei este fostul trainer al vedetei,  Carlos Leon, acum în vârstă de 54 de ani, care între timp a devenit actor.

Având-o ca exemplu pe mama sa, Lourdes sau Lola, așa cum îi spun apropiații, și-a construit treptat propria ei carieră. Ea este în prezent imaginea mai multor branduri de fashion de succes. Printre multe alte branduri, Lola a lucrat cu Stella McCartney și Addidas, mai apoi a fost contactată de brandul Marc Jacobs.

Ce studii are fiica Madonnei, Lourdes Leon

Madonna s-a dedicat educării fiicei sale. De altfel, cele două au o relație foarte apropiată și chiar lucrează împreună. Lourdes a colaborat cu mama sa și pentru linia de îmbrăcăminte Material Girl încă din 2010. Inspirată de look-urile legendare ale Madonnei din anii 1980, colecția s-a dovedit un real succes.

Micuța Lourdes a trăit la Londra, de pe vremea când avea doar 4 ani. Imediat a fost înscrisă la o școală cu predare în limbile engleză și franceză. În 2014, ea a absolvit La Guardia School of Performing Arts din New York, iar după acest an a continuat studiile la  Universitatea din Michigan. Lourdes Leon a urmat cursuri cu licență în muzică, teatru și dans. De atunci activează atât în domeniul modei, cât și în cel artistic.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre