Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Săvuică, impecabilă la aproape 51 de ani. Cum arată nemachiată

Dana Săvuică, impecabilă la aproape 51 de ani. Cum arată nemachiată
Dana Săvuică are aproape 51 de ani, dar este o apariție impecabilă. Aceasta a pus poze nemachiată pe Instagram, iar fanii au fost plăcuț surprinși.

Dana Săvuică împlinește 51 de ani peste o săptămână, dar nu-i arată deloc. Aceasta este mereu o apariție impecabilă, iar fanii se întreabă întotdeauna care este secretul. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare poze care o înfățișau nemachiată, dar tot frumoasă. 

Secretul siluetei de invidiat 

Dana Săvuică nemachiată
Dana Săvuică și fiica ei / Sursa foto: Facebook

Nu e de mirare că vedeta și-a păstrat silueta de invidiat și pielea aproape fără riduri, căci este o împătimită a sportului, dar și a ceaiurilor ajutătoare de slăbit. ”În fiecare zi fac mişcare cu bicicleta, plimb câinele, fac exerciţii cu cercul (holahoop). Sunt foarte ocupată şi stau mult la laptop sau pe telefon. Ăsta este un dezavantaj pe care îl mai acopăr cu anumite terapii şi tratamente naturiste. Anul trecut mi-am refăcut silueta făcând criolipoliză şi împachetări cu alge. Testez tot timpul noi proceduri şi fac recomandările doar dacă văd că funcţionează la mine”, mărturisea fostul model anul trecut. 

Cum arată Dana Săvuică nemachiată

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Savuica (@danasavuica)

Dana Săvuică are grijă de modul în care arată şi atrage în continuare atenţia multor bărbaţi. Vedeta a avut curajul zilele trecute să se pozeze nemachiată, dimineața. În imaginea de pe Instagram se vede că  vedeta arată foarte bine. Ridurile încă nu-i dau bătăi de cap și și-a păstrat trăsăturile frumoase din tinerețe. Fotografia ”fără filtru” a strâns aproape 3000 de aprecieri, dar și comentarii de la fani. ”Dovada că vârsta este doar un număr. O femeie frumoasă, rămâne mereu frumoasă, respect!”, i-a transmis o fană.  

Dana Săvuică are și o fiică  din mariajul cu Răzvan Stanciu. Julie Stanciu are 27 de ani și  îi seamănă mult mamei. Cine le vede împreună ar putea crede că sunt surori.

”Fiica mea stă pe picioarele ei și îmi urmează unele drumuri. Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus. Și-a terminat studiile la Universitate. A făcut Științe Politice, declara Dana Săvuică în 2019.

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat, zice Dan Capatos. Fiul Ioanei face o declarație uimitoare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre