Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle a sunat-o pe Regină, înainte de înmormântare. Ce surpriză i-a făcut

Meghan Markle a sunat-o pe Regină, înainte de înmormântare. Ce surpriză i-a făcut
Deși nu a participat la funeraliile bunicului soțului ei, prințul Philip, a știut în fiecare moment ce se întâmplă peste ocean. Fosta actriță a preferat confortul conacului din California într-unul din cele mai dificile momente din viața soțului ei. Dar a stat cu mâna pe telefon.

La mai bine de o săptămână de la ceremonia prințului Philip s-a aflat de ce a sunat-o Meghan Markle pe Regină, înainte de înmormântare. Meghan Markle i-a făcut o altă mare surpriză. Fiul său, Archie, a vorbit și el cu regina înainte de înmormântarea prințului Philip.

Meghan Markle și fiul său, Archie Mountbatten Windsor, au vorbit cu regina înainte de înmormântarea prințului Philip sâmbătă, a declarat o sursă regală pentru revista People. Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a vorbit și cu soțul ei înainte ca bunicul său să fie înmormântat. Și, mai mult decât atât, „știe că pentru prințul Harry călătoria în Anglia a fost dificilă”, spune o sursă regală, pentru Daily Mail.

Prințul Harry nu a rămas la aniversarea bunicii sale, Regina

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, s-a întors ieri acasă în California de la Londra. Nu a mai rămas pentru aniversarea bunicii sale. Regina Elisabeta II a împlinit, miercuri, 21 aprilie, 95 de ani. A lăsat în aer și relațiile familiale. Practic, în toată această perioadă cât a fost la Londra s-a întâlnit o singură dată cu tatăl său și cu prințul William. Și asta, în urma înmormântării ducelui de Edinburgh.

Ce a făcut Regina Elisabeta II după ce a aflat că prințul Harry și Meghan vor mai avea un copil

MPV-ul său cu șofer a fost văzut părăsind terminalul privat de la LAX, rezervat celebrităților și super-bogaților, și a fost reperat ajungând din nou la conacul Montecito, în jurul orei 16:00.

Sursa a declarat publicației: „Meghan și Harry au fost în contact în fiecare zi. Știe că călătoria în Anglia a fost dificilă pentru Harry. Meghan a insistat în fiecare zi că ei sunt bine. Nu a vrut să-și facă griji. Meghan a vorbit cu Harry înainte de înmormântarea bunicului său. Meghan și Archie au vorbit și cu regina la începutul acestei săptămâni”.

Harry a dezvăluit anterior în timpul unui interviu cu James Corden că bunicii lui „fac Zoom”. El a spus: „L-au văzut pe Archie alergând”.

Harry  nu a avut curaj să se vadă separat cu fratele și tatăl său

Un insider regal a declarat pentru People că a fost un „moment foarte dificil” pentru Familia Regală, cu atât mai mult prin decesul prințului Philip, pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani.

„Ducele era capul familiei și, dacă ar fi vreun moment când urmau să se reconecteze, acum era timpul”, a declarat sursa.

După înmormântarea emoțională de sâmbătă, William și Harry au făcut „pași de bebeluș” spre vindecarea relației lor. S-au întors împreună la Castelul Windsor de la Capela Sf. Gheorghe, după ce au fost puși împreună de pacificatoarea Kate, ducesa de Cambridge.

Mai târziu, a avut loc o întâlnire față în față în incinta castelului, între frați și tatăl lor, prințul Charles. Charles și William au preferat să se întâlnească cu Harry împreună. Astfel încât că cuvintele nimănui nu ar putea fi interpretate greșit după aceea, a dezvăluit ieri Dan Wootton, de la MailOnline. De altfel, după ce a ajuns în Marea Britanie, Harry a transmis mesaje fratelui și tatălui său, dar nu i-a văzut în persoană decât la funeralii.

Sursa foto: Instagram

Stan și Bran, cel mai iubit și faimos cuplu de comici. Ce a făcut Stan când a murit Bran

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre