Gestul șocant făcut de prințul Harry de ziua reginei Elisabeta. Ce va zice suverana?

Gestul șocant făcut de prințul Harry de ziua reginei Elisabeta. Ce va zice suverana?
Astăzi regina Elisabeta a împlinit 95 de ani. Deși ar trebui să fie o zi frumoasă, aceasta este umbrită de moartea prințului Philip, dar și de gestul șocant făcut de prințul Harry chiar de ziua suveranei.

Regina Elisabeta a împlinit astăzi 95 de ani. Este prima aniversare umbrită de lipsa prințului Philip, care i-a fost alături timp de 73 de ani. Aceasta nu este singura supărare cu care se confruntă regina astăzi, căci gestul șocant făcut de prințul Harry chiar de ziua ei cu siguranță că a întristat-o. 

Suverana a transmis un mesaj de ziua ei în care a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea în aceste clipe triste. „Familia mea şi cu mine am dori să vă mulţumim tuturor pentru sprijinul şi bunătatea pe care ni le-aţi arătat în ultimele zile. Am fost profund emoţionaţi şi continuăm să ne amintim că Philip a avut un impact extraordinar pentru nenumărate persoane de-a lungul vieţii sale”, a scris regina într-un mesaj semnat Elisabeta R. şi transmis de Palatul Buckingham. Regina a declarat că a „primit numeroase urări” cu ocazia împlinirii a 95 de ani, ceea ce „apreciază foarte mult”.

Gestul șocant făcut de prințul Harry. A plecat chiar înainte de ziua reginei 

În ceea ce îl privește pe Harry, acesta se știe deja că a stat o săptămână în Londra alături de familia sa și a participat la înmormântarea bunicului său. Deși avea un bilet de avion de întoarcere în Los Angeles cu dată flexibilă, ducele de Sussex a ales să nu rămână în Marea Britanie de ziua reginei. Acesta a plecat spre Los Angeles cu o zi înainte, pentru a fi alături de fiul său Archie și de Meghan Markle, care așteaptă al doilea copil al cuplului. 

Harry a ajuns pe aeroportul LAX din Los Angeles marți, în jurul orei locale 13:00 și a fost preluat de mașina sa, care l-a lăsat la vila din Montecito. Este de așteptat ca Harry să revină în Marea Britanie în câteva luni, când va avea loc ceremonia oficială de dezvelire a statuii prințesei Diana. 

Foto: Facebook

Ea este noul ministru al Sănătății. Are clinică privată și acțiuni caritabile la activ