Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce și-a tras Kanye West ciorapul peste față

De ce și-a tras Kanye West ciorapul peste față
Fostul soț al lui Kim Kardashian a avut o apariție șoc la lansarea noului album. El s-a îmbrăcat în roșu și și-a pus un ciorap transparent pe cap.

Toată lumea vrea să știe de ce și-a tras Kanye West ciorapul peste față. Rapperul Kanye West şi-a prezentat la finele săptămânii trecute al zecelea album, „Donda”. Evenimentul a avut loc pe un stadion din Atlanta. Chiar dacă vorbim de un cântăreț, nu melodiile sale de pe noul album au fost „centrul atenției” în seara cu pricina. Am putea spune chiar că artistul s-a sabotat muzical singur.

Kanye West și-a tras ciorapul peste față

Nu e o noutate pentru nimeni apetența lui Kanye West pentru apariții șocante și controversate. Rapper-ul este cunoscut pentru extravaganțele sale. Prin urmare a șocat dar nu a surprins prea tare când s-a prezentat la lansarea albumului său într-o ținută mai puțin obișnuită. Acesta a purtat un costum roșu dintr-un material ce putea fi latex sau un înlocuitor al acestuia, însă un accesoriu ciudat a fost cel care a atras toate privirile.

De ce și-a tras Kanye West ciorapul peste față

Kanye și-a tras pe cap un ciorap transparent, fără a-l găuri în zona ochilor, nasului sau a gurii. Lansarea albumului a avut loc în cadrul unei petreceri. La care artistul, în vârstă de 44 de ani, a întârziat două ore. Evident, petrecerea a fost sold-out. Kanye West a cântat fără microfon, mulţumindu-se să meargă şi să danseze pe scenă, în timp ce melodiile lui au fost ascultate în difuzoare.

Noul album poartă numele mamei sale, decedată în 2007. În piesele acestuia, Kanye West reia teme religioase şi face referire și la separarea de Kim Kardashian, care s-a aflat în public la întregul show.

Sursa foto: Instagram

Bancuri în loc de Horoscop

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre