Simona Ionescu / Redactor Șef

Denise Rifai are un fix cu parfumurile: „Cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva”

Denise Rifai are un fix cu parfumurile: „Cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva”
E una dintre cele mai interesante vedete din acest moment. Deși nu spune multe lucruri despre ea, Denise Rifai a dat ceva din casă.

Denise Rifai, prezentatoarea show-ului „40 de întrebări”, e o femeie frumoasă, care știe ce vrea de la viață. Iată ce nu s-a știut niciodată despre ea.

S-a dezlegat misterul. De ce Denise Rifai poartă doar haine negre la emisiune. E foarte interesant

De când a apărut pe micile ecrane, Denise Rifai a fost văzută în haine negre, impecabile și toată lumea s-a întrebat care este motivul. Prezentatoarea s-a hotărât să dezvăluie acum adevărul. Ea a precizat că purtând mereu haine negre, imaginea ei nu se schimbă. În plus, de această culoare ține formatul show-ului.

„Este parte integrantă a formatului nostru”

„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…”. Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față.

Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru”, a spus Denise Rifai pentru Kanal D.

Vedeta preferă parfumul cu trandafir

Cât privește parfumurile, Denise spune că e foarte atentă pentru că cel mai mult îi place parfumul de trandafir. Ea a afirmat că îl schimbă odată la 10-15 ani.

„Toată viața mea am purtat același parfum în funcție de etapa din viață mea. Sunt o tipa clasica, conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu, mă identific foarte bine în respectiva fază și cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva la nivel de mesaj prin ceea ce vrei să transmiți tu. Daca te vede la fel, daca mirosul este același daca imaginea este aceeași.

O etapă în viață mea, am purtat un singur parfum și am avut o perioadă de 1-2 ani în care am testat și nu îmi venea să cred că nu mă mai regăseam în primul parfum. Am purtat mai mult de 10-15 ani un parfum, apoi am avut 1-2 de căutări până l-am găsit pe cel de-al doilea. Ambele au în compoziție trandafir. Caut mereu trandafirul. Iubesc foarte mult aceste flori”, a explicat bruneta.

„M-aș muta la soare”

Ființă solară, Denise a afirmat că adoră soarele și dacă i s-a ivi ocazia, s-ar muta la mare fără se gândească: „M-aș muta la mare. E atât de frumos să te trezești să vezi marea. Pe unde prind o rază de soare, mă închin soarelui, îl iubesc și îl salut. Am o relație aparte cu soarele”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre