Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorel din Las Fierbinți s-a însurat în 3 luni. Iată mireasa!

Dorel din Las Fierbinți s-a însurat în 3 luni. Iată mireasa!
Este unul dintre actorii din Las Fierbinți care se bucură de multă simpatie în rândul telespectatorilor. Îl cheamă Mihai Rait, dar toată lumea îl știe de Dorel. Actorul s-a identificat deja cu personajul.

Actorul Mihai Rait a devenit foarte cunoscut după cooptarea lui în serialul de succes al Pro TV – „Las Fierbinți”. Rolul l-a făcut să iasă imediat în evidență, iar publicul l-a îndrăgit pe Dorel. De curând, actorul a apărut într-o reclamă teribil de bună, împreună cu Mihai Bobonete, Sorin Bontea și Adrian Despot de la „Vița de vie”. Pentru toată lumea, ospătarul din reclamă căruia i se înfige o furculiță în braț este tot „Dorel”.

Mihai Rait a apărut la Pro Tv pentru prima oară în concursul Vocea României. A ajuns atunci până în semifinală. Are mai multe pasiuni, pe lângă actorie: cântă și ii plac mașinile. Mihai Rait joacă în spectacole interactive de improvizație (stand-up comedy), face parte din trupa ImproVizați.

În serialul Las Fierbinți, Dorel e timid cu femeile, nu știe cum să le abordeze, să-și facă și el o iubită. Pentru asta toți râd de el, e „ciuca bătăilor”. În realitate însă, în viața vedetei de la Pro Tv lucrurile stau cu totul altfel.

Soția lui Dorel din Las Fierbinți s-a lăsat cucerită în 3 luni  

Mihai Rait (41 de ani) și Ana Maria (27 de ani) formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Diferența de 14 ani nu a fost și nu este un impediment, nici nu se observă.  El a devenit celebru în România, soția lui nu își dorește faima. S-au căsătorit în anul 2017, iar în 2018 se năștea fiul lor. La ei totul s-a întâmplat rapid.

Mihai Rait povestește că a cunoscut-o pe Ana Maria la un spectacol de stand up comedy, i-a plăcut, a curtat-o și în 3 luni a cerut-o în căsătorie. Nașii de cununie au fost Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina.

„Am ales bine, sigur am ales bine nevasta. Și așa va fi până la sfârșit. Eu sunt un tip dificil, plec-vin, cu filmări, cu d-astea, dar mă suportă. Am o viață foarte palpitantă, ocupată. Dar când sunt acasă, sunt al lor. E minunat rolul de tată. Îl am pe Titirezul (n.r. băiețelul de 4 ani) care e foarte energic. Când sunt acasă, peste tot sunt cu el”, a povestit Mihai Rait într-o emisiune tv.

Dorel din Las Fierbinți a postat pe contul lui de Instagram o fotografie senzațională în care apare alături de Ana Maria. O imagine rară, iar reacțiile fanilor au fost de încântare și apreciere.

Actorul Mihai Rait îi place mult și poetului Mircea Dinescu pentru umorul său. De aceea l-a avut invitat în emisiunea sa de bucătăreală.

Un copil i-a purtat ghinion lui Nicolae Ceaușescu. I-a urat pentru 1989

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre