Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa, replică pentru Oana Zăvoranu? I-a răspuns cu citate din Biblie

Dorian Popa, replică pentru Oana Zăvoranu?  I-a răspuns cu citate din Biblie
Recent, Oana Zăvoranu l-a luat în vizor pe Dorian Popa și a început să-l critice. Deși actrița se plângea că Dorian nu a gustat gluma și i-a dat block, iată că a venit și răspunsul mult așteptat al lui Dorian Popa, care i-a dat o replică neașteptată.

Oana Zăvoranu s-a luat de Dorian Popa în ultimele sale postări și l-a criticat. În timp ce toată lumea a așteptat replica lui Dorian, aceasta s-a lăsat mult așteptată. După câteva zile, iată că Dorian dă o replică neașteptată pe Instagram. 

Zilele trecute, Oana era nemulțumită că Dorian nu a gustat glumele ei și că i-a dat block. „Ce credeți mă? Așa de „asumate” sunt „vedetele” din țara asta mirifică încât Pârț Popey mi-a dat block pe Insta, ca să fie și el în rând cu gloabele care mi-au făcut și procese. Speram cumva, nu știu de ce, să dea dovadă de mai multă inteligență, cojones și umor…da de unde? Vroiam să trăiesc cu senzația că nu intră în horă cu femeile…dar se pare că nu mai avem bărbați ci doar muieri…”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram. 

Dorian Popa, replică din Biblie pentru „hateri”

Dorian Popa replică

Pesemne că Dorian a primit multe mesaje de la internauți care își doreau o replică pentru Zăvo, căci Dorian le-a satisfăcut cumva dorința. În weekend, artistul a pus un mesaj pe Instagram, pentru toți cei care îl vorbesc, de rău sau de bine. Replica este cel puțin neașteptată, însă demonstrează că Dorian rămâne un domn și nu-și dorește să intre în conflicte. 

„…că-i de BINE…că-i de RĂU..indiferent de loc/moment/cauză, CINEVA-mi pronunță numele…public sau nu, Acela este Dumnezeu, reamintindu-mi CÂT DE MULT m-a BINECUVÂNTAT. Celor calzi le mulțumesc. Pentru cei ce mă hulesc. LUCA 23:34 Tată, iartă-i, căci NU ȘTIU CE FAC”, a fost mesajul lui Dorian, citat din Biblie.

După cum se vede, Dorian Popa nu a nominalizat-o în textul lui pe Oana Zăvoranu. Nu a vrut să cadă în capcană și să-i facă publicitate.

De ce a „sărit” Zăvo la gâtul lui Dorian 

Zilele trecute, actrița l-a luat pe Popa în vizor și a început să-l critice. Episodul vrea să „echilibreze” abordările Oanei. Care, până acum, a avut de reproșat lucruri doar vedetelor feminine. Zăvoranca l-a luat acum pe Dorian Popa în colimator. Și face dezvăluiri șocante. Ceea ce prezintă Oana Zăvoranu e un Dorian Popa departe de imaginea pe care și-a construit-o public în ultimii ani.

“E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte.  L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea. La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: ‘Băi, nene, câte perechi ai?’ Și îmi zice el: ‘Am la portbagaj toate perechile’. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri.Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a povestit Oana Zăvoranu, pe canalul său YouTube.

Foto: Facebook, Instagram

Actrița Adriana Trandafir, show de excepție cu Romică Țociu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre