Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Băsescu primește această sumă de bani lunar de la tații copiilor ei! Nu o să vă vină să credeți, dar apare în acte oficiale

Elena Băsescu primește această sumă de bani lunar de la tații copiilor ei! Nu o să vă vină să credeți, dar apare în acte oficiale
E frumoasă, îl are pe vino-ncoa, dar Elena Băsescu n-a avut deloc noroc în dragoste. După câteva relații eșuate, fiica cea mica a fostului președinte al României e tot singură.

EBA are însă grijă de trei copii minunați, două fetițe și un băiat, pe care-i adoră și primește pensie alimentară de la cei doi tați – Bogdan Ionescu, părintele copiilor mai marii, și Tomată, tatăl ultimului copil, amândoi bărbați potenți financiar.

Elena Băsescu a trecut în declarație de avere că suma de 60.000 de lei provine din „pensie alimentară minori”, adică pentru cei trei copii ea primește doar 5.000 lei, lunar. E interesant cum copiii de milionari primesc pensii alimentare la aceeași valoarea cu cele plătite de oamenii de rând, nu-i așa?

Având în vedere că toți copiii sunt înscriși la școli și grădinițe private de top, merg la echitație și în vacanțe luxoase, e greu de crezut că cei 1.000 de euro sunt suficienți pentru a acoperi cheltuielile lunare. Totodată, fiica fostului președinte se descurcă!

Salariu de 3000 de lei

În perioada 2009-2014, EBA a fost una dintre cele mai frumoase femei din politică, fiind europarlamentar al României. Și salariul era pe măsură, e vorba de 6000 de euro. Ulterior, ea s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie a României, fiind încadrată cu un salariu de doar 3.000 lei pe lună. După ce a ieșit din politică, a devenit afaceristă.

Fiica lui Băsescu și-a deschis încă din 2018 firma Elena Băsescu & Kids SRL, dar din păcate, a stat prost la capitolul încasări. Odată ce a venit pandemia de coronavirus, EBA s-a gândit foarte bine și s-a reprofilat și a trecut de la comercializarea de haine pentru femei și copii la măști.

A lansat urgent o colecție de măști reutilizabile din bumbac pentru copii și adulți, e vorba de opt tipuri de măști, la prețuri accesibile, cu patru straturi de protecție. Cea mai scumpă mască costă 42 de lei, iar cea mai ieftină este 32 de lei.

Anul acesta a devenit jurnalist

La începutul acestui an, Elena Băsescu s-a angajat la Aleph News, televiziune patronată de Adrian Sârbu unde urmează să se ocupe de redactarea știrilor. Bruneta a făcut o încercare cu zece ani în urmă, când i-a luat un interviu cântărețului Cornel Constantiniu, în redacția ziarului Libertatea.

“A fost o experiență foarte plăcută pentru mine. Nu mă așteptăm să mă simt atât de bine în această postura, cea de jurnalist. Aș repeta oricând această zi. Aș vrea însă să fiu un jurnalist de investigații. Știu că este un domeniu dificil, dar mă tentează investigațiile jurnalistice pe spectrul politic”, spunea Elena Băsescu, în urmă cu ani buni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre