Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Anda Adam, răsfăț total în bucătărie

Exclusiv. Anda Adam, răsfăț total în bucătărie
Anda Adam e frumoasă și norocoasă. După separarea de fostul ei soț a avut noroc să dea peste un iubit fantastic. Acesta nu prididește niciun efort în a o face pe Anda cea mai fericită femeie din lume.

Felul în care a fost cerută în căsătorie  Anda Adam le-a făcut pe restul vedetelor din showbizul românesc să fie invidioase. În luna octombrie, frumoasa cântăreață a avut parte de cel mai incredibil moment din viață. Iubitul ei, afaceristul Yosif Eudor Mohaci i-a pregătit o vacanță surpriză în Turcia, la Cappadocia.

Acesta a pus la cale un shooting foto cu un fotograf profesionist, baloane cu aer cald pe fundal și ținute fabuloase pentru el și iubita sa, dar în spatele acestuia s-a ascuns, de fapt o cerere în căsătorie. Anda s-a declarat extrem de fericită, cu inelul scump pe deget, mai ales că nu mai spera să ajungă în fața altarului.

Cum o răsfață logodnicul pe Anda Adam în bucătărie

De atunci, cei doi par că trăiesc într-o permanentă vacanță romantică. Ei au petrecut multe zile fabuloase la spa, sau în excursii. Ultima dată au fost la schi, în Poiana Brașov. Cei doi se plimbă romantic, de mână, prin oraș, au grijă împreună de cele două fetițe ale lor și chiar vorbesc de un nou copil în familie.

În plus, afaceristul Yosif Eudor Mohaci are grijă să o răsfețe permanent pe frumoasa și talentata sa logodnică.  Dincolo de aspectul macho, bărbatul e atent la toate nevoile și poftele Andei Adam. Așa că nu ezită să intre în bucătărie și să pregătească cina pentru ei doi. Așa s-a întâmplat și seara trecută. Mulțumită de răsfățul de care a avut parte, Anda Adam nu a pierdut ocazia să imortalizeze prestația de chef în bucătărie a logodnicului ei. În plus, a și distribuit imaginea pe Instagram, însoțită de o inimioară.

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de Sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foarte important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”, a declarat, recent,  Anda Adam într-o emisiune tv la care a participat împreună cu fetița sa și iubitul. În familia lor și-a făcut loc și fetița lui Yosef dintr-o relație anterioară, care a devenit bună prietenă cu fetița Andei Adam.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre