Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andreea Bălan și-a luat iubitul și au plecat din țară. Să vedeți în ce paradis s-au ascuns!

Exclusiv. Andreea Bălan și-a luat iubitul și au plecat din țară. Să vedeți în ce paradis s-au ascuns!
Cei mai vânați amorezi, cei mai zgârciți în a posta fotografii împreună, au fugit din țară. Soluția e simplă: ca să fie departe de paparazzi, „Mr. Silver” a ales să-și ducă iubirea peste graniță.

Rețete și vedete a aflat că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au retras la Thracian Cliffs Golf And SPA Resort, o locație exclusivistă de pe malul bulgăresc al Mării Negre. El spune că a fost prima zi de plajă. Împreună? Ea declară că e atât de fericită încât simte că zboară. Cuplul verii, la mare, la soare, din nou în fotografii separate. Dar ce fotografii!

În week-end Andreea Bălan și-a dus iubitul cu ea la concertul din Alexandria, după care, amândoi au rămas să petreacă un week-end romantic pe plaja cu cel mai fin nisip alb de pe litoralul românesc. dragoste mare, fericire mare. Andreea a pozat lasciv pentru iubitul ei, și și-a etalat apoi pe rețelele sociale, trupul perfect într-un costum de baie colorat.

La un moment dat s-a urcat pe  parâmă și a spus că crede că poate zbura și că exact asta face. Iubirea dă aripi. Tânăra mămică și în curând femeie divorțată a pozat la piscină și pe plajă, evident, fără a da nici cel mai mic indiciu despre locul în care s-ar afla.

Exclusiv. Rețete și vedete a aflat că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au retras într-o locație exclusivistă de pe malul bulgăresc al Mării Negre

Un loc de vis, cu munte și mare, și, mai ales cu un nisip fin și alb. Și cu un teren de golf generos, pentru profesioniști, de care, credem, Tiberiu Argint s-a bucurat mult.


Cum se alege carnea pentru friptura la cuptor. Secretele bucătarilor

Lansarea Wonder Woman amânată pentru a 3-a oară. Filmul urmează să apară pe marile ecrane de Crăciun


Ca și în alte escapade împreună, și nu au fost puține, cei doi au postat fotografii din aceleași locuri, fără însă să apară împreună. La fel s-a întâmplat și când au făcut sailing, sau când Tiberiu a însoțit-o pe Andreea, cu fetițele, la Sinaia.

Cei doi s-au afișat prima dată împreună în luna iulie, în timpul unei petreceri pe plaja de la Yuva, în Vama Veche. Tot atunci au fost și fotografiați, prima dată, tandru, alături, împărtășind multe gesturi romantice.

Deși relația e publică și asumată, până acum, cei doi nu au postat pe social-media fotografii „oficiale„ împreună. Chiar dacă de câteva săptămâni, Andreea a primit prin intermediul iubitului ei un contract de promovare pentru produsele audio Bang & Olufsen, marcă pe care o reprezintă Tiberiu Argint.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre