Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum arată Gina Pistol slabă fără efort. Ne-a spus ce mânâncă!

Exclusiv. Cum arată Gina Pistol slabă fără efort. Ne-a spus ce mânâncă!
Gina Pistol a devenit mămică pe 9 martie, iar în mai puțin de două luni a slăbit exemplar. Chiar dacă nu poate să facă sport, iubita lui Smiley își intră în formă mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

După ce a distribuit pe Instagram poze mai vechi cu ea și cu Smiley, sau doar cu ea, în sfârșit vedem cum arată Gina Pistol slabă fără efort. Vedeta a reușit, în sfârșit, să își facă o fotografie nouă în care poartă machiaj și o ținută atent aleasă. De când a devenit mămică i-a fost greu și să se spele pe față sau pe cap, iar de aranjat părul sau de machiaj nici nu a putut fi vorba. Asta a povestit Gina în puținele dăți în care a avut intervenții pe Instagram: că e focusată pe micuța Josephine. Non-stop.

Ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni

În cele din urmă frumoasa Gina Pistol a reușit să se îmbrace și să se machieze. Și-a pus un ruj roșu aprins pe buze, și-a definit buclele și a îmbrăcat o salopetă cu mâneci lungi din piele albă. Aceasta are cordon în talie care îi evidențiază noua siluetă. Și a completat ținuta cu o pereche de cizme înalte până la genunchi, ascuțite și cu toc cui, de asemenea de culoare albă. „Na că am o poză recentă. Am avut timp. Nu mă mai plâng”, a scris vedeta alături de imaginea care ne arată o Gina Pistol mămică extrem de atractivă.

Gina Pistol slabă fără efort

Gina Pistol a slăbit deja 15 kilograme. Vedeta a ajuns la 80 de kilograme în timpul sarcinii. După ce a născut, a doua mare preocupare, după îngrijirea micuței Josephine, evident, a fost să își reintre în formă. Pentru că un program susținut de sport iese categoric din calcul, în primul rând din lipsă de timp, Gina a trebuit să caute alte soluții. Și le-a găsit.

Exclusiv. Cum arată Gina Pistol slabă fără efort. Luați exemplul ei pentru a slăbi

Recent ea a dezvăluit fanilor cum a reușit să își intre în formă. Și în hainele cu câteva măsuri mai mici. „Eu ajunsesem (…) la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65”,a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory.

Rezultatele au apărut în urma revenirii la o alimentație cu adevărat echilibrată, dincolo de poftele haotice din timpul sarcinii. Gina mănâncă dimineața budincă de chia, cu mango. Acestea sunt pline de nutrienți și, mai ales, sățioase.

Limonada și-o îndulcește cu sirop de arțar. Și a inclus în alimentație cătină, care e bogată în vitamina C, dar mai conține și vitamina A, complexul de vitamine B, vitaminele E, K, P și F. Prânzul e simplu: carne slabă (de exemplu șalău la cuptor) și legume (piure de mazăre). Cina e mai degrabă vegetală, dar proteică. Unul din meniul preferat de vedetă conține chifteluțe din hrișcă.

Sursa foto: Instagram

Adrian Ghenie a dat lovitura la Hong Kong. S-au vândut două tablouri la prețuri uriașe

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre