Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Imagini bombă cu Daniela Crudu. Nimeni nu și-a imaginat că va fi văzută vreodată așa

Exclusiv. Imagini bombă cu Daniela Crudu. Nimeni nu și-a imaginat că va fi văzută vreodată așa
Daniela Crudu este însărcinată, cu primul ei copil, iar maternitatea a transformat-o total pe focoasa brunetă din showbiz. Ea și-a prezentat partenerul abia recent, însă fanii ei sunt mai degrabă șocați de cum a ajuns să arate vedeta.

Nimeni nu și-a imaginat că, vreodată, o va vedea pe sexoasa Daniela Crudu așa. Amintim că, recent, Daniela Crudu și iubitul ei au realizat un scurt video.

Daniela Crudu va naște în luna mai

În timp ce Daniela își mângâie fericită burtica, iubitul brunetei este cel care ține telefonul în mână și filmează. Tatăl viitorului copil al Danielei se numește Daniel, are 27 de ani și este un tânăr om de afaceri. Cei doi trăiesc în Suedia de aproape un an. Nu cu mult timp în urmă, Daniela a apărut într-o emisiune televizată, unde a anunțat că va deveni mămică de fetiță, dar și ce nume va purta bebelușa.

Numele fiicei Danielei Crudu, inspirat de o prințesă

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat Daniela Crudu înainte de Crăciun.

Când va naște Daniela Crudu

Zilele acestea, Daniela Crudu a decis să dezvăluie cum se bucură ea de maternitate. Întreaga transformare o bucură și e mândră de burtica ei bombată, dar e și fericită de faptul că sarcina nu i-a afectat silueta. Vedeta a realizat un pictorial în stilul ei, cu burtica la vedere, drept pentru care „căsuța” bebelușei sale a fost și ea atent machiată.

Vedeta e foarte fericită cu statutul ei de femeie gravidă

Tânăra și focoasa mămică a îmbrăcat însă o serie de ținute sexy în care își etalează trupul perfect și burtica frumoasă.

Daniela Crudu a schimbat mai multe ținute sexy pentru un pictorial însărcinată

Daniela Crudu are 33 de ani și abia așteaptă să își poată strânge în brațe fiica, în luna mai. Ea a povestit, în trecut, că primele luni de sarcină au fost mai dificile, însă acum se simte excelent.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre