Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Lidia Buble e teribilă! A schimbat „Cămașa” lui Răzvan Simion cu a lui Harlys Becerra. Chiar ne-o arată!

Exclusiv. Lidia Buble e teribilă! A schimbat „Cămașa” lui Răzvan Simion cu a lui Harlys Becerra. Chiar ne-o arată!
Ultimele evenimente din viața Lidiei Buble dau de înțeles că aceasta e pe cale să facă un mare anunț și să își asume public o relație. A trecut deja mai bine de un an de când s-a separat de Răzvan Simion, și, din ce se vede prin postările strecurate atent pe Instagram, lucrurile avansează în direcția pe care și-o doresc mulți.

Lidia Buble e teribilă. Schimbă bărbații din viața ei și cămășile lor.  Adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Harlys Becerra iese, încet, încet, la iveală. Cei doi devin din ce în ce mai intimi. Așa cum Rețete și vedete a relatat, Lidia Buble s-a aflat zilele trecute în Insulele Canare. Iar acolo a petrecut timpul mpreună cu celebrul actor spaniol de origine cubaneză Harlys Becerra.

Cine e acesta? Probabil îl știți de pe Netflix. Actorul a jucat în celebrul serial Vis a Vis (Locked Up), care a făcut furori pe Netflix și care are milioane de fani în lume. A mai jucat și în Bounty Hunters, The Vineyard, Umbre și Serve and Protect.

Lidia Buble e teribilă, schimbă cămășile

Din ce în ce mai des, în postările de pe InstaStory, Lidia a lăsat să se vadă cine îi ține companie. Mai întâi a surprins spatele lui Harlys Becerra  într-una din filmări, și se distinge clar cămașa acestuia. Nu e loc de interpretare, el însuși a postat o imagine cu el. pe contul lui. Apoi, a mai distribuit imagini cu locul în care au petrecut ultima parte a vacanței, Cala Jondal.

El ne arată locul. Lidia, ne arată cât e de frumoasă exact în locul promovat de Becerra. Printre altele mai apar gesturi tandre. Mâna lui în timp ce îi dă Lidiei de mâncare. Sau faptul că se fotografiază cu pălăria de care Lidia a fost nedespărțită de când a pus piciorul în Spania.

Dar au mers și mai departe de atât. Lidia a ajuns să îi parte hainele. Și, pesemne e foarte fericită de cât de frumoasă e viața ei, încât a postat fotografia cu cămașa cu pricina. Acum patru ani îi cânta lui Răzvan Simion  cerându-i să își lase o cămașă la ea. „Dar poți lăsa la mine o cămașă / Când te întorci să știi că ești acasă / Să am ce lua în grabă dimineața / Eu te-aș purta pe mine și o viață” – așa sună refrenul. Piesa „Cămașa” are peste 50 de milioane de vizualizări numai pe clipul oficial postat de artistă pe canalul ei YouTube.

Acum, așa ca în cântec, dar schimbând rolurile, a luat ea cămașa lui Harlys Becerra. Nu mai spunem ceea ce a văzut oricine: după ce s-a reîntors în România a avut grijă să posteze multe imagini cu inimioare la Story.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre